Χρηστίδης: Όχι στο άσυλο της ανομίας

Χρηστίδης: Όχι στο άσυλο της ανομίας

«Όχι στο άσυλο της ανομίας - Ναι στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στα Πανεπιστήμια». Αυτή είναι η θέση του Κινήματος Αλλαγής, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χρηστίδης, όταν ρωτήθηκε, από τους δημοσιογράφους, για τις επικρίσεις στη Φώφη Γεννηματά για όσα φέρεται να έχει πει για το πανεπιστημιακό άσυλο.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει κακούς υποβολείς που του μεταφέρουν fake news γιατί απλούστατα η Φώφη Γεννηματά δεν έχει τοποθετηθεί εδώ και καιρό για το θέμα ούτε έχει εκδοθεί κάποια σχετική ανακοίνωση από το ΚΙΝΑΛ», ήταν το σχόλιο του κ. Χρηστίδη απαντώντας στα όσα είπε ο αρχηγός της ΝΔ στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν προβοκάτσια εναντίον του Κινήματος Αλλαγής την άνευ αφορμής ανάδειξη του θέματος με στόχο να υποχρεωθεί να απαντά σε θέματα που στρεβλώνουν τη θέση του. Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «ο νόμος Διαμαντοπούλου, που ήταν νόμος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δεν πέτυχε στο θέμα του ασύλου γιατί η ακαδημαϊκή κοινότητα δεν συνεργάστηκε καθόλου».

Πρόσθεσε πως η Αστυνομία όταν υπάρχουν κακουργήματα και έκνομες ενέργειες μπορεί χωρίς καμία άδεια να επιτελέσει το έργο της. «Είναι προσβλητικά όσα λέγονται για ανθρώπους που πέρασαν από το Υπουργείο Παιδείας και συνέβαλαν στις αλλαγές στη Παιδεία, συμπλήρωσε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software