Πολάκης: Τεράστια προσωπική δικαίωση - Δέχθηκα την πιο αισχρή στοχοποίηση

Πολάκης: Τεράστια προσωπική δικαίωση - Δέχθηκα την πιο αισχρή στοχοποίηση

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χανιώτες που τον εξέλεξαν ξανά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης. Παράλληλα, χαρακτήρισε το  αποτέλεσμα μια τεράστια προσωπική δικαίωση.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!
Με τιμήσατε όλοι ,αποκορωνιώτες ,κισσαμίτες,πλατανιανοι,σεληνιωτες ,Σφακιανοί ,Χανιώτες και εγώ απο τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικια του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό! 
Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής,δημοκρατικής, αριστερής παράταξης του τόπου !
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων " η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!
Το αποτέλεσμα στα χανια και στην Κρητη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ,καθώς μετα τον Αλεξη τον Τσιπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπουλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση .
ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Powered by TUODY Software