Η απάντηση για τις... κλειδωμένες πόρτες στο Μέγαρο Μαξίμου

Η απάντηση για τις... κλειδωμένες πόρτες στο Μέγαρο Μαξίμου

Σε φορτισμένο κλίμα έγινε χθες η παράδοση - παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην στήλη Κονκλάβιο, στην «Καθημερινή», Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησαν μόλις για δέκα λεπτά και φέρεται να είπαν μόνο τα τυπικά ενώ έμοιαζαν αρκετά αμήχανοι.

Ωστόσο, η συνέχεια είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα- αφότου έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομάδα του βρήκαν κλειδωμένες τις πόρτες των γραφείων του Μεγάρου.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε να κληθεί ειδικός για να ανοίξουν οι κλειδαριές στα γραφεία, ενώ το Μέγαρο Μαξίμου ήταν… «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που αποκάλυψε τα παραπάνω στη στήλη της «Καθημερινής».

Μια πρώτη απάντηση -μόνο για το σκέλος των κλειδωμένων πορτών και όχι… της τσιγαρίλας- δίνεται από την κ. Μάγκυ Δούση, συνεργάτιδα στο πολιτικό γραφείο του Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Η ίδια, με ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει πως εκείνη κλείδωσε τις πόρτες, τονίζοντας πως ακολούθησε την συνηθισμένη, καθημερινή πρακτική, αφήνοντας αιχμές για το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Εγώ όταν έφυγα την Κυριακή, κλείδωσα και άφησα τα κλειδιά στον αστυνομικό στο ισόγειο όπως κάναμε κάθε μέρα φεύγοντας από το γραφείο… Αλλά για τον ΣΚΑΙ και την καθημερινή αυτό είναι είδηση…«.

Powered by TUODY Software