Ρόδος: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό- "Με βίαζαν διαδοχικά 4 άτομα μέσα σε μια βάρκα"

Ρόδος: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό- "Με βίαζαν διαδοχικά 4 άτομα μέσα σε μια βάρκα"

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται  έρευνα των λιμενικών του Λιμενικού Σταθμού Λίνδου και συναδέλφων τους από το Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, στα όρια του αυτοφώρου, τεσσάρων άγνωστων ανδρών, που καταγγέλθηκαν από μια 39χρονη αγγλίδα τουρίστρια για ομαδικό βιασμό.

Η 39χρονη κατήγγειλε στους Λιμενικούς ότι ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της Λίνδου, γνώρισε ένα άτομο που την οδήγησε τα ξημερώματα σε μια βάρκα κι εκεί και σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή την βίασε με ακόμη 3 άτομα.

Όππως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Δημοκρατική, οι λιμενικοί δεν έλαβαν ακόμη επαρκή στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των δραστών, η φερόμενη ως θύμα δηλώνει ότι δεν ήταν μεθυσμένη και κυρίως δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν την βάρκα εντός της οποίας καταγγέλθηκε ότι έλαβε χώρα το έγκλημα.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ η 39χρονη οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να υπάρξει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εμφανή σημάδια βιασμού.

Powered by TUODY Software