Γιατί είχαμε μπλακ άουτ σε πάρα πολλούς δήμους της Αττικής

Γιατί είχαμε μπλακ άουτ σε πάρα πολλούς δήμους της Αττικής

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που προκάλεσε διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης.

Η αποκατάσταση της βλάβης ολοκληρώθηκε στις 12 το μεσημέρι όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τη διακοπή ρεύματος ο ΑΔΜΗΕ, «σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα ευρήματα στις 11.35 ετέθησαν εκτός λειτουργίας ΓΜ 150 kV με σημείο εκκίνησης τον Υποσταθμό Ρουφ, λόγω εσφαλμένου χειρισμού. Δεν εντοπίζονται βλάβες στον εξοπλισμό, ούτε προκλήθηκε οποιοσδήποτε κίνδυνος για το προσωπικό. Το πρόβλημα στον Υ/Σ Ρουφ αποκαταστάθηκε στις 11.42 και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία ανάληψης φορτίων από το Δίκτυο Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ), η οποία ολοκληρώθηκε στις 11.55, οπότε και αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Αθήνα».

Σημειώνεται ότι διακοπή ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε και την περασμένη εβδομάδα, εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο μέσης τάσης της ΔΕΗ.

Που υπήρξε διακοπή ρεύματος

Πρόβλημα αντιμετώπισαν η Δάφνη, ο Υμηττός, ο Βύρωνας, η Ηλιούπολη, ο Άγιος Δημήτριος, η Καλλιθέα, το Κουκάκι, η Νέα Σμύρνη, το Φάληρο, ο Κορυδαλλός, το Κερατσίνι, η Αμφιάλη, ο Άγιος Μηνάς, το Ρουφ και το Αιγάλεω, λόγω βλάβης στο Κέντρο Υψηλής Τάσης στο Ρουφ.

Προβλήματα επίσης στον Πειραιά και στη Δυτική Αττική.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στους δρόμους αφού δεν λειτουργούσαν τα φανάρια και προκλήθηκε σε πολλές περιοχές κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Powered by TUODY Software