Ο Πολάκης κάνει share κείμενο που τον αποκαλεί "Ζορμπά με περίσσια μαγκιά"

Ο Πολάκης κάνει share κείμενο που τον αποκαλεί "Ζορμπά με περίσσια μαγκιά"

Την ανάρτηση ενός φίλου του ΣΥΡΙΖΑ, του Chris Chris Dast Crekudis, μοιράστηκε το πρωί στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, προσυπογράφοντας τα γραφόμενα του κειμένου.

Μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση, γίνεται αναφορά και στον ίδιο, σε σύγκριση με τον Β. Κικίλια.


Διαβάστε την ανάρτηση

Αυτό που τους ενοχλούσε περισσότερο απ'την στέρηση εξουσίας, ήταν και παραμένει,η διαφορετικότητα στην προσέγγιση όλων των θεμάτων που αφορούν την κοινωνία. Δεν γίνεται ο νεαρός απ'τους Αμπελόκηπους με την 650αρα bmw F των 1900€ και τα σακάκια απ'τον Ζάρα να τον δέχεται όλη η Ευρώπη ως τον πιο πετυχημένο πρωθυπουργό της Ευρώπης. Αυτοί τι θα τα κάνουν τα boss και τα Armani,τις βίλες στην Εκάλη και τα άλλα βόρεια προάστια; Τους ιπποκόμους και τους battler τι τους πήρανε;

Δεν γίνεται να προοδεύει, να μεγαλουργεί και δίνει λύσεις σε παθογένειες δεκαετιών μια πιτσιρικά με all star και τζινακια. Αυτοί έχουνε Βρούτση με ιδέες και καταβολές.
Δεν γίνεται ο γιός του βοσκού με την τραχιά προφορά και αξύριστος να σώζει, ανοίγει,εξορθολογιζει και να διαπρέπει στο πόστο του. Δεν γίνεται να τα βάζει με όλο το παρασκήνιο που βούλιαξε την Ελλάδα στα χρέη και να γελάει χορεύοντας ως άλλος Ζορμπάς με περίσσια μαγκιά. Αυτοί έχουν Κικίλια. Γόνο με περγαμηνές και αστική καταγωγή.

Δεν γίνεται ο στραβοκανης με τα ατημέλητα μαλλιά και τα περίεργα σακάκια να αφήνει πίσω του 37 δις ευρώ απόθεμα ,να έχει ξεχρεωσει το ΔΝΤ και να οραματίζεται μια ελεύθερη Ελλάδα. Αυτοί έχουν Σταϊκούρα. Άριστο γόνο που δεν του φεύγει τρίχα απ'την κόμη του και ευ ευ ευ ευφράδεια λόγου. Γεννήθηκε από εξίσωση λύνοντας συνιστώσες και ορίζουσες.

Δεν γίνεται οι λαϊκοί που πίνουν τσίπουρο και μπύρα απ'το μπουκάλι να συγκριθούν με τους αστικούς γιλεκακιδες που ραίνουν τα τσικακια με Moët στα κοσμοπολίτικα club's . Δεν γίνεται..

Να χαίρεστε την αστική δημοκρατία σας, αστικοί τρομοκράτες. Η θολούρα σας θα βρίσκει απέναντι την πυγμή μας και την θέληση για μια καλύτερη Ελλάδα..


 

Powered by TUODY Software