Λάβρος ο Πολάκης: Αισχρός ψεύτης ο Βρούτσης- Καταργούν όλα τα εργασιακά δικαιώματα

Λάβρος ο Πολάκης: Αισχρός ψεύτης ο Βρούτσης- Καταργούν όλα τα εργασιακά δικαιώματα

Πυρά κατά του Γιάννη Βρούτση εξαπολύει με μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Εργασίας στη Βουλή. 

Πιο αναλυτικά, ο Παύλος Πολάκης μέσω της ανάρτησης του εξηγεί και τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από τη συζήτηση στη Βουλή, και τονίζει πως «η τροπολογία που έφερε που καταργεί όλο το πλέγμα προστασίας που είχαμε καθιερώσει με νομοθετικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους σε υπεργολάβους που παίρνουν δουλειές ή έργα από το δημόσιο ή από άλλους ιδιώτες. Απελευθερώνει τις απολύσεις και καταργεί όλα τα εργασιακά δικαιώματα, ξαναγυρίζοντας στη μαύρη εργασία στην απληρωσιά και στον εργασιακό Μεσαίωνα!».

Διαβάστε: "Ροντέο" η Βουλή για "δωράκια" της τελευταίας στιγμής στους εργοδότες- Τσίπρας: Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ- ΣΕΒ

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΙΣΧΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!!!!

Καμία σύνταξη από τις υψηλές ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ!!!!!

Φέρνει τροπολογία της τελευταίας στιγμής που είναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ της διάταξης που είχε ετοιμάσει η Αχτσιόγλου που έβαζε πλαφόν στο ύψος των συντάξεων και την παρουσιάζει ως δική του !!!!

Το τρομερό όμως είναι και Γι αυτό ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ είναι η τροπολογία που έφερε που ΚΑΤΑΡΓΕΙ όλο το πλέγμα προστασίας που είχαμε καθιερώσει με νομοθετικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους σε υπεργολάβους που παίρνουν δουλειές ή έργα από το δημόσιο ή από άλλους ιδιώτες. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ξαναγυρίζοντας στη μαύρη εργασία στην απληρωσιά και στον εργασιακό ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!!

Η Δεξιά δείχνει τα δόντια της εξυπηρετώντας το ΣΕΒ και τους εργολάβους με το καλημέρα!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ !!!!!

ΥΓ και βέβαια στην τοποθέτηση του είπε ΜΟΝΟ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!!!».


 

Powered by TUODY Software