Μητέρα Μυρτώς: Κάθε μέρα είναι ένας αγώνας ζωής...

Μητέρα Μυρτώς: Κάθε μέρα είναι ένας αγώνας ζωής...

Η ιστορία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όταν η Μυρτώ ήταν 15 χρονών, βρισκόταν για διακοπές στην Πάρο με την οικογένειά της. Έφυγε για μια βόλτα μόνη της στην παραλία και λίγη ώρα αργότερα η μητέρα της την εντόπισε άγρια χτυπημένη και κακοποιημένη... Σήμερα, επτά χρόνια μετά η Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει έναν αγώνα ζωής.  

«Όταν πλησίασα το σημείο, είδα ένα αλλοιωμένο σώμα και πρόσωπο. Έβλεπα παντού αίμα. Παρά πολύ αίμα. Το δεξί της μάτι ήταν κλειστό, πρησμένο και μελανιασμένο. Το αριστερό της μάτι ήταν ανοιχτό και ασάλευτο. Πρησμένο και αυτό και ματωμένο.

Σκέφτηκα πως αν δεν πέθανε ακόμα, σε λίγα λεπτά θα είναι σίγουρα νεκρή! Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι το παιδί μου είναι κλινικά νεκρό. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο, όλο της το πρόσωπο ήταν σπασμένο», είχε πει στην κατάθεσή της η μητέρα της Μυρτώς, η Μαρία Κοτρώτσου, που είναι στο πλευρό της νύχτα και μέρα όλα αυτά τα χρόνια.

Από την επόμενη στιγμή του εγκλήματος άρχισε για την Μυρτώ και την οικογένειά της ένας πραγματικός αγώνας.

Η κ. Κοτρώτσιου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε την καθημερινότητά τους, λέγοντας ότι κάθε μέρα είναι ένας αγώνας ζωής.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα της τόνισε ότι το χαμόγελο της κόρης της είναι αυτό που της δίνει ζωή. «Δόξα τω Θεώ, δεν το έχει χάσει» είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο πρώτο της μπάνιο στην Πάρο, ύστερα από επτά χρόνια.

Διαβάστε εδώ: Συγκινεί η Μυρτώ: Το πρώτο θαλάσσιο μπάνιο επτά χρόνια μετά την κακοποίηση της

Η κ. Κοτρώτσιου εξέφρασε την ανησυχία της για την ασφάλεια του παιδιού της σε περίπτωση που κάποια στιγμή η ίδια φύγει από τη ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι το κράτος δεν έχει βοηθήσει στο παραμικρό.

«Δεν λαμβάνουμε καν το επίδομα του δεύτερου προσώπου» τόνισε η ίδια και εξήγησε ότι αν δεν υπήρχαν οι συνάνθρωποί της, δεν θα μπορούσαν να ζήσουν εκείνη και η κόρη της.

Απηύθυνε έκκληση στο κράτος, να «σκύψει» πάνω από όλες τις περιπτώσεις παιδιών που έχουν βρεθεί σε τόσο δύσκολη κατάσταση. «Αυτά τα παιδιά έχουν δικαιώματα και πρέπει κάποια στιγμή το κράτος να τα σκεφτεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software