Στιγμές τρόμου για 19χρονο- Ήρθε αντιμέτωπος με 4 κακοποιούς μέσα στο σπίτι του

Στιγμές τρόμου για 19χρονο- Ήρθε αντιμέτωπος με 4 κακοποιούς μέσα στο σπίτι του

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 19χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας, μέσα στο σπίτι του, στην Αγία Παρασκευή

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (19.08. 2019), όταν άγνωστοι δράστες παραβίασαν τον συναγερμό και εισέβαλαν στο σπίτι του νεαρού. Αφού τον απείλησαν, έψαξαν και βρήκαν κοσμήματα και στη συνέχεια διέφυγαν με τη λεία τους.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ο 19χρονος βρισκόταν μόνος στο σπίτι του την ώρα που εισέβαλαν οι τέσσερις δράστες, καθώς οι γονείς του έλειπαν διακοπές. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο νεαρός, ο ένας εκ των κακοποιών τον κράτησε δια της βίας μέσα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και οι άλλοι τρεις έψαχναν μέσα στο σπίτι, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.

«Με ξύπνησε ο συναγερμός, τον απενεργοποίησα γιατί δεν ήξερα τι συνέβη. Κατεβαίνω κάτω, δεν βλέπω τίποτα, αλλά ακούω να τρέχουν άτομα και να πέφτουν πράγματα κάτω. Είδα κάποιον να ανοίγει το παράθυρο και να μπαίνει, ανεβαίνω πάνω να βάλω συναγερμό και μέχρι να το κάνω ανεβαίνει ο ένας, ο οποίος στην αρχή τρόμαξε που με είδε, αλλά μετά άρχισε να με απειλεί και μετά εμφανίστηκαν άλλοι τρεις από πίσω του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 19χρονος.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software