Άγρια συμπλοκή με ένα νεκρό τα ξημερώματα στη Ρόδο

Άγρια συμπλοκή με ένα νεκρό τα ξημερώματα στη Ρόδο

Νεκρός από μαχαιριά που δέχθηκε χθες τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο του Νιοχωριού στη Ρόδο, είναι ένας 37 χρονος Βούλγαρος που συμμετείχε σε άγριο καβγά που είχε ξεσπάσει λίγο νωρίτερα μεταξύ τεσσάρων ατόμων.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, όλα ξεκίνησαν έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους τέσσσερα άτομα. Πρόκειται για ένα  53χρονο Έλληνα και έναν Ουκρανό που επιτέθηκαν σε έναν Βούλγαρο και έναν Πολωνό χθες τα ξημερώματα.

Ο καβγάς ξεκίνησε από την οδό Λέοντος στο Νιοχώρι. Εκεί μετά από άγρια λογομαχία, έπεσαν και γροθιές. Από το σημείο έφυγε ο 53χρονος Έλληνας, μαζί με τον φίλο του και όταν επέστρεψαν, κρατούσαν ο πρώτος ένα γκλοπ και μπαστούνι ή ρόπαλο και ο δεύτερος (Ουκρανός) ένα μαχαίρι.

Στην οδό Λέοντος, έπεσαν οι πρώτες μαχαιριές. Ο 37χρονος Βούλγαρος προσπάθησε να φύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Πολωνός φίλος του, που δέχθηκε κι αυτός πολλά χτυπήματα από τον 53χρονο Έλληνα κατάφερε να ξεφύγει προς την οδό Γρίβα, όπου και κρύφτηκε.

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τον λόγο της διένεξης. Η αστυνομία, όταν ειδοποιήθηκε έφθασε στο σημείο και κυνήγησε τους δύο δράστες (τον 53χρονο Έλληνα και τον Ουκρανό) τους εντόπισε στην οδό Ορφανίδου, τους αφόπλισε και τους πέρασε χειροπέδες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Πηγή: rodiaki.gr

Powered by TUODY Software