Στιγμές τρόμου για μητέρα - Την έσωσε ο γιος της!

Στιγμές τρόμου για μητέρα - Την έσωσε ο γιος της!

Σοκάρει η καταγγελία μίας 49χρονης γυναίκας για έναν άνδρα, που φέρεται να της επιτέθηκε σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Μάλιστα, "σωτήριο" ρόλο έπαιξε ο μόλις 12 ετών γιος της γυναίκας, που άκουσε τις κραυγές της μητέρας του για βοήθεια.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το παιδί άρχισε να φωνάζει και τότε ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και μετά από μία ώρα η χήρα, μητέρα τριών παιδιών, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει την καταγγελία.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, από τον οποίο στο παρελθόν η γυναίκα φαίνεται να είχε προμηθευτεί αγροτικά είδη.

Η γυναίκα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται να έχει υποστεί και χτυπήματα από τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος αφού της επιτέθηκε λεκτικά, την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την χτυπά βάναυσα ώσπου έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της με σκοπό να την πνίξει.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, η γυναίκα παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά από μέρους του 42χρονου, ο οποίος την ενοχλούσε συστηματικά με τηλεφωνήματα.

Τότε εκείνη αποφάσισε να ενημερώσει τον εργοδότη του, γεγονός που από ό,τι φάνηκε τον εξόργισε.

Με πληροφορίες από neakriti.gr, ekriti.gr

Powered by TUODY Software