Πως εντοπίστηκε η 19χρονη που εγκατέλειψε το 7 ημερών βρέφος στη Νέα Ιωνία

Πως εντοπίστηκε η 19χρονη που εγκατέλειψε το 7 ημερών βρέφος στη Νέα Ιωνία

Μια 19χρονη είναι η μητέρα του βρέφους μόλις 7 ημερών που εγκαταλείφθηκε στην περιοχή της νέας Ιωνίας. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή και έτσι έφτασαν στην ταυτοποίησή της.

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε πριν από 7 ημέρες όταν η 19χρονη έφερε στην ζωή το υγιέστατο κοριτσάκι σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η 19χρονη που είναι υιοθετημένη από μια ηλικιωμένη γυναίκα είχε βγει από το νοσοκομείο και είχε πάρει το βρέφος στο σπίτι της. Όμως, τα ξημερώματα της Τετάρτης, η 19χρονη πήρε το μωρό και εξαφανίστηκε από το σπίτι. Όπως όλα δείχνουν πήγε σε κοντινό σούπερ μάρκετ πήρε ένα καρότσι, έβαλε μέσα το μωρό αφού το είχε τυλίξει σε μια πετσέτα και το εγκατέλειψε σε είσοδο πολυκατοικίας.

Τις κινήσεις της από την στιγμή που έφτασε στο σούπερ μάρκετ μέχρι και την στιγμή που άφησε το 7 ημερών βρέφος έξω από το οίκημα τις κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τις οποίες αναζήτησαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί.

Η νεαρή προσήχθη στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής καθώς είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να αφήνει το βρέφος στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.Τελικά, την Πέμπτη ομολόγησε στην Αστυνομία η 19χρονη η οποία είχε προσαχθεί για το εγκαταλελειμμένο μωρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «ναι, εγώ το έκανα».

 

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της, φέρεται να αναγκάστηκε να παρατήσει το παιδί επειδή ο πατέρας του παιδιού δεν γνώριζε την ύπαρξή του, αφού είχαν χωρίσει όταν ήταν έγκυος. Έτσι, δεν είχε την οικονομική άνεση για να το μεγαλώσει.

Το μωρό από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε από έναν 19χρονο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων και είναι καλά στην υγεία του.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση εκφράστηκε η επιθυμία να το βαφτίσουν και να αναλάβουν μέρος των εξόδων ανατροφής του.

 

Powered by TUODY Software