Απάντηση Τουλουπάκη στον Αγγελή για τον «Ρασπούτιν»: Η πορεία της έρευνας έχει διαψεύσει όσα αναφέρονται

Απάντηση Τουλουπάκη στον Αγγελή για τον «Ρασπούτιν»: Η πορεία της έρευνας έχει διαψεύσει όσα αναφέρονται

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με πληροφορίες για το περιεχόμενη της κατάθεσης του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή στο πλαίσιο της έρευνας για καταγγελλόμενες παρεμβάσεις στην έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για τη Novartis, η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Σεβόμενη τη μυστικότητα της ανάκρισης της τρέχουσας έρευνας , που προφανώς κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται, δεν έχω κανένα σχόλιο επί όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ότι έχω να πω θα το καταθέσω στα αρμόδια όργανα.

Το μόνο που έχω να σχολιάσω σε όσα παντελώς ψευδή βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ότι η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται.

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την έρευνα μας, απτόητοι στην υπηρεσία της αλήθειας. Ας συνεχίσει και ο καταγγέλλων το δικό του..".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αγγελής, στην κατάθεσή του, υποστήριξε ότι η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ελένη Τουλουπάκη, γνώριζε ποιος ήταν ο Ρασπούτιν και την ίδια γνώση είχαν τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου όσο και η επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software