Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες

Mε τη συνάντηση που θα έχει με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες (09:40 το πρωί ώρα Νέας Υόρκης) ξεκινά το σημερινό πρόγραμμα των επαφών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 74η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Στη συνέχεια και μια ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί - λίγο μετά τις 10 το πρωί - με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Για τις 12.30 (τοπική ώρα) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ινδό ομόλογό του Ναρέντα Μόντι. Η Ινδία ήταν φέτος η τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ήδη προωθείται η περαιτέρω σύσφιξη των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών με την ανταλλαγή επιχειρηματικών αποστολών.

Στις 11.00 το πρωί (τοπική ώρα) ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους εβραϊκών οργανώσεω, ενώ στις 13.00 (τοπική ώρα), θα παραστεί σε γεύμα με στελέχη της ομογένειας, και στις 15.30 θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Powered by TUODY Software