Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έξω από το σχολείο του

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έξω από το σχολείο του

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός ανήλικου μαθητή στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια άγνωστοι προσπάθησαν να απαγάγουν τον γιο της.

Το περιστατικό συνέβη στον 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, ενώ και ο διευθυντής του σχολείου επιβεβαιώνει την είδηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του ανήλικου μαθητή, το παιδί σχολώντας από το σχολείο έφτασε τρέχοντας στο σπίτι. Όταν η μάνα ρώτησε τον γιο της «γιατί είσαι έτσι;», της απάντησε πως «με πλησίασε ένας άνδρας και με παρακάλεσε να διαβάσω ένα όνομα στο θυροτηλέφωνο μίας πολυκατοικίας καθώς δε γνώριζε γράμματα».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, ο νεαρός μαθητής παρατήρησε ότι τον άγνωστο άνδρα ακολουθούσε ένα άσπρο βαν όπου επέβαινε ένας ακόμα άνδρας.

Το παιδί άρχισε να τρέχει και ενημέρωσε άμεσα την μητέρα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κάτοικοι της περιοχής και γονείς των μαθητών αναφέρουν πως αυτό δε συμβαίνει για πρώτη φορά. Το τελευταίο διάστημα ένα άσπρο βαν φέρεται να κυκλοφορεί στην περιοχή με δύο άνδρες που προσεγγίζουν νεαρά άτομα.

Παράλληλα, οι περιπολίες της αστυνομίας έξω από τα σχολεία της περιοχής έχουν ενταθεί τόσο με περιπολικά όσο και με μηχανές.

Powered by TUODY Software