Επιβάτης λεωφορείου του ΚΤΕΛ: Ζούμε από θαύμα

Επιβάτης λεωφορείου του ΚΤΕΛ: Ζούμε από θαύμα

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το σημείο που έγινε το ατύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στον Άγιο Αθανάσιο. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, εννέα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Μεταξύ τους δεν υπάρχουν παιδιά.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στην κάμερα του Life-Events.gr τι συνέβη 

Υπενθυμίζεται πως το λεωφορείο βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε φράχτη οικίας καταλήγοντας σε νησίδα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, Στέφανος Τσώλης, σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» για το ατύχημα, τόνισε: «Γλιτώσαμε τα χειρότερα».

Παράλληλα, έδωσε νέα στοιχεία για το ατύχημα αποκαλύπτοντας πως προπορευόμενο φορτηγό φρέναρε απότομα και στην προσπάθειά του ο οδηγός του λεωφορείου να το αποφύγει, βγήκε εκτός του δρόμου. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κ. Τσώλη ο οδηγός του φορτηγού δεν σταμάτησε στο συμβάν και συνέχισε την πορεία του.

"Ζούμε από θαύμα"

Στο λεωφορείο επέβαιναν 25 άτομα. Από το κρεβάτι του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, όπου παραμένει για εξετάσεις με κολάρο στον λαιμό και τραύματα στο σώμα, μια επιβάτης περιγράφει στο seleo.gr, την στιγμή που ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο.

Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που το λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα ο δρόμος ήταν άδειος καθώς ήταν κόκκινο το φανάρι Αγχιάλου με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα και έτσι αποφεύχθηκε μία τραγωδία.

Πηγή φωτό και βίντεο: life-events, seleo.gr


 

Powered by TUODY Software