Χαλάνδρι: Σοκ από την αυτοκτονία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Χαλάνδρι: Σοκ από την αυτοκτονία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Σοκ έχει προκαλέσει στον δικαστικό -και όχι μόνο- κόσμο η είδηση αυτοκτονίας του πρώην προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Αντώνη Λιόγα, μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Ο ανώτατος δικαστικός έβαλε τέλος στη ζωή του χθες το απόγευμα με το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ άφησε σημείωμα για τους οικείους του στο οποίο εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ωστόσο, ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει μετά την ιατροδικαστική εξέταση και την έρευνα πραγματοποιεί η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανώτατος δικαστικός έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου, γεγονός που τον είχε καταβάλει σωματικά και ψυχολογικά.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» από όπου είχε ζητήσει και πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ποιος ήταν ο Αντώνης Λιόγας

Γεννήθηκε το 1954 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Ιούνιο του 1983.

Τον Οκτώβριο του 2016 κατέχοντας τον βαθμό του εισαγγελέα Εφετών ανέλαβε καθήκοντα προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών στην θέση του Ισίδωρου Ντογιάκου.

Τον Φεβρουάριο του 2017 με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου, προήχθη σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο εκλιπών έγινε γνωστός από την έρευνα στην υπόθεση των 8 δομημένων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου συνολικής αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ, την οποία είχε διενεργήσει ως εισαγγελέας.

Powered by TUODY Software