Έφοδος στο κλαμπ στο Γκάζι: "Κατακάθι του κόσμου δεύρο έξω"- Επιθετικοί οι αστυνομικοί

Έφοδος στο κλαμπ στο Γκάζι: "Κατακάθι του κόσμου δεύρο έξω"- Επιθετικοί οι αστυνομικοί

Απίστευτες στιγμές έζησαν οι θαμώνες του γνωστού κλαμπ  στο Γκάζι όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας εισέβαλαν αστυνομικές δυνάμεις, επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο, όπως καταγγέλλουν πολλοί από τους πελάτες. 

Περίπου στις 04:00 η μουσική στο νυχτερινό μαγαζί σταματάει απότομα. Κλιμάκιο της δίωξης ναρκωτικών εισβάλει αιφνιδιαστικά στο μαγαζί και ζητά απ' όλους του θαμώνες να σηκώσουν τα χέρια ψηλά, ώστε να πραγματοποιήσουν ελέγχους.

«Μπουκάρουν μέσα με φακούς και ουρλιάζουν "όλοι κάτω", έσπρωχναν κόσμο για να πέσει κάτω. Έλεγαν στον κόσμο να μην μιλάει. Έλεγαν ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει», τόνισε αυτόπτης μάρτυρας στο OPEN TV. 

Διαβάστε: Κλαμπ στο Γκάζι: Εντοπίστηκαν σκληρά ναρκωτικά- Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες
Διαβάστε: Κινηματογραφική έφοδος σε κλαμπ στο Γκάζι: 300 άτομα γονατιστά, με τα χέρια στο κεφάλι


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Για περίπου μια ώρα οι θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού ελέγχονται συστηματικά. Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει: «Ένα φίλο μου τον σπρώξανε για να φύγει από το μαγαζί».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο φίλος του ρώτησε τους αστυνομικούς: «"Μπορώ να φύγω τώρα;" και του λένε "Ναι. Φύγε!" και τον σπρώξανε. Ήταν πολύ επιθετικοί...».

Ανάλογες εικόνες υπήρξαν και έξω από το νυχτερινό μαγαζί: «Όταν είχα βγει έξω από το μαγαζί είδα 50-60 αστυνομικούς...Είχανε τον κόσμο κολλημένο στον τοίχο. Έναν τύπο τον είχαν αναγκάσει να κατεβάσει το μποξεράκι του».

Το περιστατικό γνωστοποίησε μέσω Facebook ο DJ του καταστήματος Γιώργος Απέργης.

Ένας άλλος θαμώνας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποφασίζω να πάω στην τουαλέτα.... και χωρίς να καταλάβω τίποτα μπουκάρει μια τύπισσα μες στην τουαλέτα και με βγάζει έξω..."κατακάθι του κόσμου δεύρο έξω"».

Το γνωστό κλαμπ της Αθήνας μπήκε στο στόχαστρο της δίωξης ναρκωτικών καθώς υπήρχαν πληροφορίες για χρήση και διαχείριση ναρκωτικών.

Powered by TUODY Software