Βικτώρια: Φούσκωσε ποταμός κι έκοψε τη διάβαση στον Κερίτη Χανίων [vid] [pics]

Βικτώρια: Φούσκωσε ποταμός κι έκοψε τη διάβαση στον Κερίτη Χανίων [vid] [pics]

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει τα Χανιά με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις. Στην περιοχή «Αλικιανός» του δήμου Πλατανιά υποχώρησε μέρος της πρόχειρης διάβασης στον Κερίτη που συνδέει το χωριό με την ενδοχώρα.

Κάτοικοι της περιοχής σύμφωνα με το flashnews.gr βρίσκονταν όλο το βράδυ στην προσωρινή διάβαση για να αποτρέψουν το οποιοδήποτε ατύχημα, ωστόσο, μόλις φούσκωσε ο ποταμός, έκλεισαν το δρόμο και διέκοψαν την κυκλοφορία.

Διαβάστε: Βικτώρια: Σημαντικά προβλήματα αφήνει πίσω της η κακοκαιρία σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Κρήτη [vid] [pics]

Ως γνωστόν, στην πρόσφατη "θεομηνία" (στις αρχές του 2019) στα Χανιά, η ιστορική γέφυρα του Κερίτη είχε καταστραφεί και οι κάτοικοι του Αλικιανού είχαν κατασκευάσει μια πρόχειρη διάβαση για να διευκολύνει τη διέλευση τους από τον Αλικιανό προς τα Χανιά.

Την ίδια ώρα η στρατιωτική γέφυρα Μπέλεϋ που τοποθετήθηκε σε κοντινή απόσταση και ήταν κλειστή, άνοιξε για να διευκολύνει την κυκλοφορία των κατοίκων, όπως δήλωσε στον flashnews.gr ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, ΠΑΜ – ΠΣΕΑ και Διαχείρισης Τεχνικών Μέσων, Τάσος Κουρουπάκης που βρίσκεται στο σημείο.

Powered by TUODY Software