Κατερίνη: Η σπαρακτική ανάρτηση του πατέρα της 17χρονης [pic]

Κατερίνη: Η σπαρακτική ανάρτηση του πατέρα της 17χρονης  [pic]

Συγκλονίζει η ανάρτηση του τραγικού πατέρα της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη και σύζυγος της 45χρονης μητέρας της, μετά τον τραγικό θάνατό των δύο γυναικών, οι οποίες εντοπίστηκαν σήμερα με το αυτοκίνητό τους σε χαράδρα, λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή τους.

Σε σπαρακτικό μήνυμα που ανάρτησε δημόσια ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφει χαρακτηριστικά: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Υπενθυμίζεται ότι μητέρα και κόρη -οι οποίες αγνοούνται από τις 8 Νοεμβρίου- βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης - Ελασσόνας. Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν.

Τραγική ειρωνεία, την ημέρα της εξαφάνισης, η 17χρονη θα γιόρταζε τα γενέθλιά της και η οικογένεια -όπως έχει δηλώσει η γιαγιά της- ετοίμαζε πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν είχε ξεκινήσει με την κόρη της για μια βόλτα.

Powered by TUODY Software