«Μπούκαραν» με βαριοπούλες σε βενζινάδικο στη Λαμία [vid, pic]

«Μπούκαραν» με βαριοπούλες σε βενζινάδικο στη Λαμία [vid, pic]

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν οι κουκουλοφόροι δράστες που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τετάρτης σε πρατήριο στον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Ανθήλης.

Σύμφωνε με το lamiareport.gr, οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλες τον προθάλαμο για να εισέλθουν στο εσωτερικό του καταστήματος, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν για εκείνους το αναμενόμενο.

Αν και πρώτο μέλημά τους ήταν να εξουδετερώσουν το συναγερμό και τις κάμερες, εντούτοις αιφνιδιάστηκαν από τον καπνό που ενεργοποίησε το σύστημα ασφαλείας και άρχισαν να σπάνε όλες τις τζαμαρίες για να καθαρίσει ο χώρος.

Συγχρόνως επιχείρησαν να «σηκώσουν» το χρηματοκιβώτιο το οποίο αποδείχθηκε αδύνατο να βγει από τη θέση του και έτσι έφυγαν άπραγοι με λεία 200 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο. Πίσω τους όμως άφησαν υλικές ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Για το συγκεκριμένο συμβάν ανέλαβε την προανάκριση η Ασφάλεια Λαμίας που εξετάζει το υλικό των καμερών κι άλλα στοιχεία που βρήκε στον περιβάλλοντα χώρο. Συγχρόνως μελετά τις κινήσεις των δραστών που ήταν σίγουρα πάνω από δύο ψάχνοντας ομοιότητες με την πρόσφατη διάρρηξη – κλοπή που συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο σε κοντινό πρατήριο. Τότε οι κουκουλοφόροι είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν και το χρηματοκιβώτιο εκτός από τα 200 ευρώ που είχαν βρει και πάλι στο ταμείο.

Ελέγχεται επίσης αν συνδέονται και με τη διάρρηξη – κλοπή που έγινε μεταξύ 17ης και 18ης Νοεμβρίου σε γνωστή επιχείρηση με ανταλλακτικά και αυτοκίνητα, όπου οι δράστες εισέβαλαν σπάζοντας την κεντρική είσοδο με το όχημα που οδηγούσαν.

Στη συγκεκριμένη κλοπή η λεία τους ήταν ένα χρηματοκιβώτιο με έγγραφα, ένα ρολόι χειρός του ιδιοκτήτη και δύο φορολογικούς μηχανισμούς, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, ενώ η ζημιά που άφησαν πίσω τους ξεπερνάει τα 3.000 ευρώ.

 

Powered by TUODY Software