Όλγα Τρέμη: Προβληματισμός Ζούλα για τη νέα χαμηλή τηλεθέαση της εκπομπής 10- Γιατί απορρίπτεται η ιδέα αλλαγής ώρας [pics]

Όλγα Τρέμη: Προβληματισμός Ζούλα για τη νέα χαμηλή τηλεθέαση της εκπομπής 10- Γιατί απορρίπτεται η ιδέα αλλαγής ώρας [pics]

Το βράδυ της Τετάρτης η εκπομπή 10 της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ κινήθηκε και πάλι σε χαμηλό επίπεδο τηλεθέασης

Με καλεσμένους της εκπομπής «10» τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Καιρίδη του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη και παρεμβάσεις του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου μεταδόθηκε και χθες η καθημερινή βραδινή ενημερωτική εκπομπή που αποτελεί την ενημερωτική ναυαρχίδα της νέας ΕΡΤ και "πετράδι του στέμματος" του νέου της προέδρου Κωνσταντίνο Ζούλα.Η εκπομπή παραμένει σε βαρομετρικό χαμηλό από πλευράς τηλεθέασης αφού δεν λέει να ξεκολλήσει από το 1 έως 2,5%.

Μάλιστα η χθεσινή βραδιά δεν είχε και ιδιαίτερο ανταγωνισμό  από τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς τουλάχιστον σε επίπεδο ενημέρωσης.

Υπάρχει σοβαρός προβληματισμός και συνεχείς συσκέψεις για αλλαγές κυρίως στο περιεχόμενο της εκπομπής. 


 Προτάθηκε μάλιστα και η αλλαγή ώρας. Θεωρείται και ίσως όχι άδικα πως αν η εκπομπή προβάλλονταν στις 12 τα μεσάνυχτα είχε πολύ καλύτερες πιθανότητες να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που αναζητά ενημέρωση και τη βρίσκει σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και μάλιστα περιφερειακούς (βλέπε π.χ Kontra Channel).

Δυστυχώς, όμως, ο τίτλος της εκπομπής ο αριθμός 10 που ταυτίζεται και με την ώρα έναρξης είναι απολύτως δεσμευτικός. Τα δελτία τύπου, τα λογότυπα και τα σήματα της εκπομπής είναι αδύνατο να αλλάξουν πια για μία εκπομπή που έχει βάθος χρόνου και συνολικό μπάτζετ για αυτό το διάστημα 800.000 ευρώ.

 Υπάρχει πάντως υπομονή τόσο στη Μεσογείων όσο και στο Μαξίμου και θα δοθεί πίστωση χρόνου στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα που πέρα από το θεσμικό του ρόλο είναι και ο ίδιος δημοσιογράφος της τηλεόρασης και θεωρητικά ξέρει τα μυστικά.

Ο κ Ζούλας συγκέντρωσε μάλιστα χθες τα πυρ,ά κυρίως του αντιπολιτευτικού τύπου, για το κόψιμο της συμμετοχής της ΕΡΤ ως συμπαραγωγού στο ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγεροπούλου ανακαλώντας παλαιότερη απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ

Powered by TUODY Software