Έγκλημα στην Ιθάκη: "Μετάνιωσα που δεν έφυγα" - Νέα στοιχεία αλλάζουν τα δεδομένα

Έγκλημα στην Ιθάκη: "Μετάνιωσα που δεν έφυγα" - Νέα στοιχεία αλλάζουν τα δεδομένα

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας από την Ιθάκη που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 40χρονο φίλο της εν διαστάσει γυναίκας του.

Ο δικηγόρος του 54χρονου επιχειρηματία μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR και ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιστημονική σύνδεση μεταξύ του θανάτου του άτυχου Βρετανού και των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Από ότι προκύπτει από τη δικογραφία έζησε για αρκετές ώρες. Μάλιστα βρέθηκε με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’ αυτό και θα πρέπει να μας πει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε».

Ο 54χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του, η οποία είχε πλέον συνάψει σχέση με τον 40χρονο Βρετανό.

Ο ίδιος, όπως είπε, «θόλωσε» όταν επισκέφτηκε το ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνταν ο 40χρονος: «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που  αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες».

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Powered by TUODY Software