Αρραβώνας στην Κρήτη για τον γιο Παπανδρέου

Αρραβώνας στην Κρήτη για τον γιο Παπανδρέου
Παραδοσιακός πεθερός αποδεικνύεται ο πρώην πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου που φθάνει το Σάββατο στην Κρήτη για να αρραβωνιάσει το γιο του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του prismanews.gr όλες οι λεπτομέρειες έχουν καθοριστεί σε πολύ στενό κύκλο, ενώ ο αρραβώνας θα πραγματοποιηθεί στη Χερσόνησο.

Ο γιος Παπανδρέου μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του έχουν φροντίσει τα διαδικαστικά και θέλουν ο αρραβώνας τους να είναι ήρεμος, ρομαντικός και σε πολύ κλειστό κύκλο.

Η ταβέρνα έχει ήδη κλείσει και είναι αρκετά γνωστή στην περιοχή, σε ένα ιδανικό για αρραβώνα σημείο. Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι κι εκλεκτοί, ενώ τόσο το ζευγάρι, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλουν να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα σε μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της οικογένειας.

Η νύφη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αντίθετα από τις νόρμες που θα περίμενε κανείς να ακολουθηθούν, δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό και σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται ως κομμώτρια.

Ο έρωτας των δύο νέων ήταν κεραυνοβόλος και θέλουν να τον επισημοποιήσουν στην Κρήτη, που και για τους δύο έχει πολλούς και έντονους συμβολισμούς.

Πηγή: Prisma News

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software