Η Κρητικιά που αρραβωνιάζεται ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου

Η Κρητικιά που αρραβωνιάζεται ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η οικογένεια Παπανδρέου με αφορμή τον αυριανό αρραβώνα που έχει έντονο άρωμα Κρήτης.

Ποια είναι όμως η εκλεκτή της καρδιάς του Ανδρέα Παπανδρέου; Πρόκειται για την 27χρονη κρητικοπούλα Πωλίνα Πατραμάνη από τη Χερσόνησο. Η Πωλίνα γνώρισε για πρώτη φορά τον Ανδρέα Παπανδρέου στις 28 του Μάη το 2012, ενώ η σχέση τους ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου 2013. Ο έρωτας όμως ήταν κεραυνοβόλος και δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες έως ότου η σχέση του να επισημοποιηθεί.

Η Πωλίνα Πατραμάνη κατάγεται από τη Χερσόνησο, γι' αυτό και ο αρραβώνας πρόκειται να γίνει εκεί με τον παραδοσιακό τρόπο σε σημείο αρκετά ρομαντικό και σε ένα από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού.

Η όμορφη Πωλίνα εκτός από τον Ανδρέα Παπανδρέου λατρεύει και το βόλεϊ (έχει ύψος 1.71), ενώ έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Χερρονάσιο, ΓΑΣ Μεσαράς και Νίκη Αμαρουσίου. Στο προφίλ της στο facebook δεν διστάζει να αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Ανδρέα, ενώ ήδη έχει και οικογενειακές φωτογραφίες.

Ο γιος Παπανδρέου μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του έχουν φροντίσει τα διαδικαστικά και θέλουν ο αρραβώνας τους να είναι ήρεμος, ρομαντικός και σε πολύ κλειστό κύκλο.

Η ταβέρνα έχει ήδη κλείσει και είναι αρκετά γνωστή στην περιοχή, σε ένα ιδανικό για αρραβώνα σημείο. Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι κι εκλεκτοί, ενώ τόσο το ζευγάρι, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλουν να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα σε μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της οικογένειας.

Πηγή: Prisma News


Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software