Νέα έκρηξη κινητήρα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ!

Νέα έκρηξη κινητήρα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ!
Νέα έκρηξη κινητήρα λεωφορείου του ΟΑΣΑ σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με καταγγελία της συνδικαλιστικής παράταξης "Ανεξάρτητη Παρέμβαση ΕΘΕΛ-ΟΑΣΑ".

Το περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής 608 που εκτελούσε τη διαδρομή Γαλάτσι- Νεκροταφείου Ζωγράφου στο ύψος του Ο.Τ.Ε. στη λεωφόρο Πατησίων.

Το λεωφορείο πραγματοποίησε στάση μπροστά από τον ΟΤΕ και μόλις ξεκίνησε, μετά από λίγα μέτρα, ο κινητήρας εξερράγη.

"Είχαμε προειδοποιήσει πριν τρεις μήνες με το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε επί της λεωφόρο Κουσίδου στου Ζωγράφου ότι χρειάζεται να παρθούν μέτρα από το υπουργείο μεταφορών, λόγω της παλαιότητας του στόλου", επισημαίνουν οι συνδικαλιστές. 

"Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία επέλεξε αντί να προχωρήσει σε κινήσεις που να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ακεραιότητα επιβατών και οδηγών, σε τρομοκρατία κατά όσων αναδείκνυαν και αποκάλυπταν στην κοινή γνώμη την κατάσταση που έχουν φτάσει την δημόσια συγκοινωνία. Οι φωτογραφίες από αυτό που αντικρίσαμε ότι είναι ενδεικτικές και μιλάνε από μόνες τους ότι πολύ σύντομα δεν θα μιλάμε μόνο για υλικές ζημιές", υπογραμμίζουν.

Το προηγούμενο περιστατικό είχε συμβεί σε λεωφορείο της ίδιας γραμμής το απόγευμα της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου 2017. Σε εκείνη της περίπτωση ο οδηγός είχε επικοινωνήσει με το αμαξοστάσιο του Ελληνικού καθώς ένας θόρυβος ακουγόταν στον κινητήρα από το ύψος της πλατείας Κάνιγγος

Η έκρηξη του κινητήρα έγινε στην οδό Κουσίδου και ενώ το λεωφορείο ήταν γεμάτο με επιβάτες.

Όπως σημειώνει η Ανεξάρτητη Παρέμβαση, και τα δύο λεωφορεία ανήκουν στο ίδιο αμαξοστάσιο το οποίο έχει υψηλό αριθμό βλαβών.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software