Βενιζέλος σε Ζωή: Είστε ένας θηλυκός Ιαβέρης

Βενιζέλος σε Ζωή: Είστε ένας θηλυκός Ιαβέρης
Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Ευ. Βενιζέλου και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε στην Προανακριτική, με τους δύο να ανταλλάζουν σκληρές κουβέντες και απαξιωτικά σχόλια.

Η κ. Κωνταντοπούλου ρώτησε τον Ευ. Βενιζέλο πόσους υπολογιστές έχει στο γραφείο του, για να λάβει την απάντηση «άπειρους».

Ωστόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλημένη από την στάση που καθόταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, του έκανε παρατήρηση λέγοντας του:

«Σας παρακαλώ, όταν μου απαντάτε, κατεβάστε το πόδι σας».

«Η επανάληψη της ερώτησης είναι βασανισμός, βάσει απόφασης του ευρωπαϊκού δικαστηρίου. Και εσείς είστε ένας θηλυκός Ιαβέρης. Εδώ δεν είμαστε «γκρουπ θέραπι». Η Βουλή, κ. Κωνσταντοπούλου, δεν είναι ιδιόρρυθμη Μονή, αλλά κοινοβιακή», αντέτεινε ο κ. Βενιζέλος.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η αντιπαράθεσή τους συνεχίστηκε με πολύ πιο απαξιωτικούς, εκατέρωθεν, χαρακτηρισμούς.

«Είστε χυδαία πολιτικά και κοινοβουλευτικά» φέρεται να είπε κάποια στιγμή ο κ. Βενιζέλος, ενώ εκείνη φέρεται να του είπε: «Είστε υποκείμενο ταυτόσημο του Κασιδιάρη».

Οι τόνοι ανέβαιναν συνέχεια με τον κ. Βενιζέλο να αντιμετωπίζει με ειρωνική διάθεση την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ορίστε, περιμένω την ερώτησή σας, γιατί δεν μου την κάνετε;» φέρεται να της είπε, συμπληρώνοντας: «Χρησιμοποιείτε τη μαιευτική μέθοδο;».

«Γιατί κ. Βενιζέλο, κυοφορείτε;» του απάντησε με εξίσου ειρωνική διάθεση η κ. Κωνσταντοπούλου κι εκείνος της απάντησε: «Βεβαίως και το εύχομαι και σε εσάς». «Τι εννοείτε;» τον ρώτησε η βουλευτής. «Εννοώ ότι κυοφορώ... πνευματικώς και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς» της αποκρίθηκε ο κ. Βενιζέλος.

Όταν η κ. Κωνσταντοπούλου καθυστερούσε να υποβάλλει την ερώτησή της, εκείνος σχολίασε: «Αυτό στην μουσική λέγεται παύση ενός τετάρτου...».

Σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους ,η κ. Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε ότι «συστηματικά μεθοδεύτηκε από την αρχή της συνεδρίασης να αποτραπεί η υποβολή ερωτήσεων που θα έφερναν τον κ. Βενιζέλο σε δύσκολη θέση. Από τις 10.30 έως τις 12.30 είχαμε μόνο αναφλέξεις, εκρήξεις και αντιπαραθέσεις».

Πρόσθεσε δε ότι:

«Ο κ. Βενιζέλος, κατ' επανάληψη αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις ουσίας, που έχουν να κάνουν με τις δημόσιες τοποθετήσεις του, για την ακριβή διαδρομή του USB και των εκτυπώσεων, από την στιγμή που περιήλθαν στα χέρια του. Για πρώτη φορά αλλάζει τον χρόνο και την ώρα της ημέρας, κατά την οποία φέρεται ή ισχυρίζεται ότι αναζήτησε το USB, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Διώτη, την 1.10.2012».

Και η κατέληξε: «Ροκανίσανε το χρόνο για να μην υποβάλλω ερωτήσεις, καθώς γνώριζαν ότι το απόγευμα δεν θα μπορώ να παραστώ στην επιτροπή. Αν υπάρξει υπόθαλψη και σε αυτό το στάδιο, τότε όλες οι μάσκες θα έχουν πέσει».

Διαβάστε: Θλιβερό επεισόδιο Κασιδιάρη κατά Βενιζέλου

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software