Στους δρόμους τα λεωφορεία

Στους δρόμους τα λεωφορεία
Στους δρόμους της Αθήνας βγήκαν και πάλι, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, καθώς ικανοποιήθηκε το αίτημα των εργαζομένων για την καταβολή της μισθοδοσίας τους, το οποίο ήταν η αιτία να προχωρήσουν το πρωί σε επίσχεση εργασίας, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων χιλιάδων επιβατών, που αναζητούσαν εναλλακτικό μέσο για να πάνε στη δουλειά τους.

Όπως έγινε γνωστό υπογράφηκε από το υπουργείο οικονομικών η απόφαση για την εκταμίευση από το Λογιστήριο του Κράτους, της πίστωσης για τη μισθοδοσία των εργαζομένων, η οποία, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, είχε καθυστερήσει εξαιτίας της απεργίας της περασμένης Τρίτης.

Έτσι εντός της ημέρας, ή και αύριο οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πληρωθούν κανονικά.

"Σήμερα η εκταμίευση από το Γενικό Λογιστήριο, η καθυστέρηση οφείλεται στην απεργία",  είπε στο Μega ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών και απηύθυνε μήνυμα στους εργαζόμενους ότι είναι υπερβολικά σοβαρή κατάσταση για να παίζουμε.

- Σημειώνεται ότι από την κινητοποίηση αυτή επηρεάστηκαν και τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, καθώς σε διαδρομές που δεν σταματάει ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων που εξυπηρετούν το κοινό.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software