Υγεια

Υγεια

Ζάππειο: Χημικά σε διαμαρτυρία νοσοκομειακών γιατρών [vid & pics]

Ζάππειο: Ένταση επικράτησε σε ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με θέμα «Ενημέρωση και διάλογος για τις Συμπράξεις Δημόσιου -Ιδιωτικού Τομέα στη παροχή υπηρεσιών υγείας».

Εξωσωματική με κατεψυγμένα ωάρια: Αυξημένος κίνδυνος καρκίνου για τα παιδιά

Εξωσωματική με κατεψυγμένα ωάρια: Ανησυχία προκαλεί η νέα έρευνα που αναφέρει ότι τα παιδιά που γεννιούνται από κατεψυγμένα ωάρια με εξωσωματική γονιμοποίηση έχουν υπερδιπλάσια πιθανότητα (αύξηση 154%) να αναπτύξουν αργότερα καρκίνο.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Οι πνευμονολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το άτμισμα

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Προβληματική και παραπλανητική είναι η σύγκριση ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές παροχής νικοτίνης (ατμοποιητές και ηλεκτρονικά τσιγάρα) είναι ασφαλέστερες από τα συμβατικά τσιγάρα. «Πιο ασφαλές δεν σημαίνει ασφαλές», τόνισαν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Φυματίωση Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία: Μείζον ζήτημα δημόσιας υγείας που εξακολουθεί να απειλεί

Φυματίωση Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία: Ορατός ο κίνδυνος περαιτέρω όξυνσης τα επόμενα χρόνια.

Αιμορροφιλία: Στους 999 οι ασθενείς στην Ελλάδα και 400.000 παγκοσμίως

Ο Αιμίλιος, είναι ένα πρόσχαρο δεκάχρονο αγόρι με αιμορροφιλία, που βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα την ασθένεια και τις «προσαρμογές» που χρειάζεται να κάνουν στην καθημερινότητά τους, ώστε να χαίρονται την παιδική τους ηλικία με ασφάλεια.

Ένα τυφλό παιδί από το Ιράκ συνέβαλε στην επαναλειτουργία του νηπιαγωγείου της Σχολής Τυφλών

Ένα παιδί από το Ιράκ, με μερική απώλεια της όρασής του, «ξανάνοιξε» την πόρτα του ειδικού νηπιαγωγείου της Σχολής Τυφλών στη Θεσσαλονίκη, η λειτουργία του οποίου βρισκόταν σε αναστολή καθώς δεν υπήρχε κάποιο παιδί στην ανάλογη ηλικία με θέματα όρασης για να φοιτήσει!

Κλείνει η νεφρολογική κλινική στην Σαντορίνη

Το υπουργείο Υγείας δεν μπορεί να θέσει σε λειτουργία την μονάδα αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας τεσσάρων θέσεων, ενώ ιδιωτική κλινική κλείνει λόγω...εξωσης

Καρκίνος: Άσχημα νέα για όσους πίνουν ένα ποτηράκι κρασί ημερησίως- Αυξημένος ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου

Άσχημα τα νέα για όσους αρέσκονται στο να καταναλώνουν λίγο αλκοόλ, καθώς νέα ιαπωνική επιστημονική έρευνα συνέδεσε την ελαφριά έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ με τον αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Δανία: Η ιστορία επτά μαθητών που πέθαναν και επέστρεψαν στη ζωή [video]

Δανία: Μια φοβερή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Powered by TUODY Software