Σε μυστικό σπίτι ο αρραβώνας Αντρίκου - Πωλίνας

Σε μυστικό σπίτι ο αρραβώνας Αντρίκου - Πωλίνας
Αίσιο τέλος για τον αρραβώνα – θρίλερ του Αντρίκου Παπανδρέου και της Πωλίνας Πατραμάνη. Οι καλεσμένοι πάντως θα θυμούνται για πολύ καιρό το επεισοδιακό σίριαλ μέχρι να γίνει τελικά ο αρραβώνας και την περιπετειώδη μεταφορά τους, από την Εθνική Οδό σε συγγενικό σπίτι και στη συνέχεια σε ταβέρνα στο Κουτουλουφάρι.

Δεν προσκλήθηκε τελικά ο βιολογικός πατέρας της 27χρονης Πωλίνας και βιοπαλαιστής σε λαϊκές αγορές Θανάσης Πατραμάνης και δεν παρευρέθηκε στον αρραβώνα της κόρης του.

Το Κρητικό portal Prisma News περιγράφει το χρονικό του περιπετειώδη αρραβώνα: «Η οικογένεια της νύφης και ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελαν ο αρραβώνας να γίνει παραδοσιακά στη Χερσόνησο και το τραπέζι στην ταβέρνα Σοκάκι. Η έκταση όμως που πήρε το όλο θέμα, γέμισε τη Χερσόνησο από paparazzi και τα σχέδια έπρεπε να αλλάξουν. Οι δύο οικογένειες είχαν ακροβολιστεί σε διαφορετικά σπίτια, ενώ η προσωπική φρουρά του Γιώργου Παπανδρέου είχε επιφορτιστεί με τον έλεγχο της κατάστασης…

Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε εντολή σε όλους τους συγγενείς να ακολουθήσουν αυστηρά τις οδηγίες του. Έτσι οι συγγενείς της νύφης άφησαν τα αυτοκίνητα τους στην Εθνική Οδό κι είχαν την αρχική ενημέρωση πως πήγαιναν στο Σοκάκι. Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε εντολή να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και να μην ενημερώσουν κανέναν για το τι ακριβώς θα γίνει. Έκπληκτοι οι καλεσμένοι βρέθηκαν σε φιλικό σπίτι στην Πάνω Χερσόνησο. Ο αρραβώνας έγινε με απόλυτη μυστικότητα, ενώ σε όλη σχεδόν τη Χερσόνησο καραδοκούσαν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι. Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε από τους καλεσμένους να ακολουθήσουν την προσωπική του φρουρά για να μεταφερθούν σε ταβέρνα κοντά στο Κουτουλουφάρι. Εκεί ο Γιώργος Παπανδρέου επέτρεψε στους καλεσμένους να κάνουν χρήση των κινητών τους τηλεφώνων και να τραβήξουν φωτογραφίες. Ο πρώην πρωθυπουργός με την οικογένεια του και τους λιγοστούς καλεσμένους της νύφης ήταν απόλυτα χαρούμενος κι ικανοποιημένος, ενώ χόρεψε και ... καρσιλαμά!Οι καλεσμένοι της νύφης έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με τον Γιώργο Παπανδρέου, που χαρακτήρισαν άνθρωπο ευδιάθετο και προσιτό. Το μενού στο γλέντι ήταν καθαρά κρητικό με παραδοσιακά εδέσματα, ενώ το επιμελήθηκε αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας. Φεύγοντας από την ταβέρνα ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε οι φωτογραφίες να μη διαρρεύσουν και κυρίως να μην πουληθούν από κανέναν, ενώ από τον ιδιοκτήτη ζήτησε απόλυτη σοβαρότητα».
 
Στον αρραβώνα έδωσαν το παρόν οι δύο οικογένειες του Ανδρέα Παπανδρέου και της Πωλίνας Πατραμάνη, τα αδέλφια του πρώην πρωθυπουργού Νίκος και Αντρίκος με τις οικογένειές τους και φυσικά η πρώην σύζυγός του και μητέρα του Ανδρέα, Εύα Ζησιμίδου.

Μεγάλος απών από τον αρραβώνα και το γλέντι ο βιολογικός πατέρας της νύφης, ο οποίος είχε ζητήσει να παρευρεθεί. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε πρόβλημα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιβάλλον της Πωλίνας Πατραμάνη, ζήτησε από τον βιολογικό της πατέρα Θανάση Πατραμάνη να μην παρευρεθεί στο γλέντι ή τον αρραβώνα.

Η γιορτή τελείωσε λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα, όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι καλεσμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις βέρες τελικά ευλόγησε μοναχός από τη μονή Επανωσήφη, συγγενής της οικογένειας της Πωλίνας, ενώ για λόγους ασφαλείας το ζευγάρι έστησε τον ... παπά που ενημερώθηκε αργότερα ότι άλλος ευλόγησε τον αρραβώνα.

Σχετικά Άρθρα


Πηγή: PrismaNews - Φωτογραφίες από το ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software