Πόσο κοστίζει μια φωτό της Μενεγάκη με μαγιό;

Πόσο κοστίζει μια φωτό της Μενεγάκη με μαγιό;
Το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη το περασμένο Σάββατο εναντίον φωτογράφου -  παπαράτσι, ο οποίος δεν την άφηνε σε ησυχία, όταν εκείνη χαλάρωνε στην παραλία της Άχλας με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, απασχόλησε τα μέσα, όπως κάθε τι που αφορά τη Μενεγάκη βέβαια και έγινε αφορμή για συζήτηση στην εκπομπή «Πρωινό».

Εκεί ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τον τιμοκατάλογο των παπαράτσι που εξειδικεύονται σε φωτογραφίες κλεμμένες από την ιδιωτική ζωή επωνύμων, τις οποίες θέλει να βλέπει το κοινό, καθώς φαίνεται.

«Ξέρω τι αισθάνεται η Μενεγάκη. Δίνεις και παίρνεις σε αυτή τη δουλειά, είναι το πιο πολυφωτογραφημένο πρόσωπο, που αντικειμενικά πουλάει περισσότερο στα περιοδικά. Όταν όμως κάθε σαββατοκύριακο πάνε εκεί και τη φωτογραφίζουν, δεν αισθάνεται ωραία. Μια φορά να πάει να την τραβήξει, δεύτερη οκ, το κάθε σαββατοκύριακο είναι λίγο πιεστικό. Επειδή στην Ελλάδα η showbiz είναι μικρή, είναι πιο έντιμο να πάρει ο Μαυρομουστακάκης τη Μενεγάκη και να της πει “Ελένη, θέλω να σε κάνω ένα εξώφυλλο” και να του πει εκείνη “Έλα το άλλο σαββατοκύριακο”. Θα πρέπει και τα περιοδικά να κάνουν ένα deal και να μη βγάζουν κάθε εβδομάδα τη Μενεγάκη», είπε ο παρουσιαστής με τη Σάσα Σταμάτη να συμπληρώνει:

«Αυτό είναι λύση! Νομίζω πως δεν είναι δική της αντίδραση. Είναι καραγκιοζιλίκια αυτό που κάνει! Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά της. Η Μενεγάκη τα φέρνει στάνταρ κάθε εβδομάδα».

Σε εκείνο το σημείο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αποκάλυψη:

«Μια φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό κοστίζει 1500 με 2000 ευρώ, αυτό ξέρω. Το πρώτο μαγιό του καλοκαιριού είναι 3000 με 5000 ευρώ».Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software