Λε-Πα: Θα μπορούσα να πάω με άντρα, ποτέ δεν ξέρεις

Λε-Πα: Θα μπορούσα να πάω με άντρα, ποτέ δεν ξέρεις
Είναι γνωστή η «αδυναμία» που έχει ο Λευτέρης Πανταζής στις γυναίκες, κάτι που του το ανταποδίδει το ασθενές φύλο βέβαια. Γι’ αυτό και προκαλεί έκπληξη το ότι αναφέρει σε συνέντευξή του πως… θα μπορούσε να κάνει σχέση και με άνδρα!

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά. Απαντώντας σε ερώτηση για τις γυναίκες που έχουν περάσει από την ζωή του και αν έχει δεχτεί φλερτ από άνδρα απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως έναν καλλιτέχνη τον φλερτάρουν και άντρες και γυναίκες. Αυτό δεν είναι κακό, μου έχει τύχει κι εμένα. Τώρα, αν δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω μέχρι τώρα, ποτέ δεν ξέρεις η ζωή τι θα σου φέρει...

Εγώ με τους γκέι δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, γιατί πιστεύω αυτό που λένε, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Θα μπορούσα να ήμουνα με έναν άντρα, αρκεί να το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ.

Το λέω αυτό με την άνεση του ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα πλέον, άλλωστε οι έρωτές μου με τις γυναίκες είναι γνωστοί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον και τι σου ξημερώνει. Εγώ τους αγαπάω τους ανθρώπους, πέρα από το φύλο τους. Άλλωστε έχω πολλούς φίλους γκέι και άντρες και γυναίκες και τους αγαπάω όλους».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software