Ο Έλβις ήταν "ματάκιας" με αδυναμία στις ανήλικες

Ο Έλβις ήταν "ματάκιας" με αδυναμία στις ανήλικες
Ένα νέο βιβλίο για τη ζωή του Έλβις Πρίσλι, με τίτλο «Elvis Presley: A Southern Life» το οποίο υπογράφει ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Τζόελ Ουίλιαμσον και κυκλοφορεί στα αγγλικά από τις εκδόσεις Oxford University Press, αποκαλύπτει πολλές άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας του "Βασιλιά".

Ο Έλβις προτιμούσε τα... προκαταρκτικά ερωτικά παιχνίδια παρά την καθεαυτό σεξουαλική πράξη, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ίδιος απλά παρακολουθούσε, μέσα από καθρέπτη διπλής όψης, άλλα ζευγάρια να κάνουν έρωτα.

 Μάλιστα, μετά τη γέννηση της κόρης του Λίζα Μαρία, αρνήθηκε να ξανακοιμηθεί με την γυναίκα του Πρισίλα, ακόμη και όταν αυτή εμφανιζόταν μπροστά του με προκλητικά, διαφανή νεγκλιζέ.

Μόλις έγινε διάσημος ο Έλβις εκδήλωσε και μιαν άλλη τουλάχιστον εκκεντρική αν όχι παράνομη προτίμησή του, σε ανήλικες παρθένες, τις οποίες αναζητούσε μετά μανίας.

Ένας άλλος του έρωτας, η Μις Τενεσί Λίντα Τόμσον, που είχε μετακομίσει μαζί του στο σπίτι της Graceland, εξιστορεί πως τον έπαιρνε ο ύπνος την ώρα που έτρωγε και έπρεπε να του βγάζει το φαΐ από το στόμα για να μην πνιγεί.

Ανάμεσα στα ανέκδοτα μέχρι σήμερα στοιχεία, ο συγγραφέας συμπεριέλαβε και την παθολογική του αγάπη για τα όπλα. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως ξόδεψε σε λίγη ώρα 20.000 δολάρια σε ένα κατάστημα για την αγορά όπλων κάθε είδους.

Προς το τέλος της ζωής του, η εξάρτηση του άλλοτε "Βασιλιά" σε ναρκωτικές ουσίες ήταν παροιμιώδης: Μόνο κατά το τελευταίο οκτάμηνο του βίου του, από τον Ιανουάριο μέχρι και τις 16 Αυγούστου του 1977, είχε καταναλώσει με ιατρική συνταγή 8.805 χάπια, ενέσιμες ουσίες και άλλα σκευάσματα τα οποία επιδείνωσαν ραγδαία την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα γιατρός του ήταν ο ελληνικής καταγωγής Dr Nicholopoulos ο οποίος συνταγογραφούσε οτιδήποτε ζητούσε ο «Βασιλιάς».


Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software