Καίτη Φίνου: «Έκανα ανούσιες σχέσεις λόγω ποτού»

Καίτη Φίνου: «Έκανα ανούσιες σχέσεις λόγω ποτού»
Εξομολογήθηκε εκ βαθέων στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega με Μία» η ηθοποιός Καίτη Φίνου, μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελληνικής showbiz την δεκαετία του ’80 και πάντα όμορφη στα 56 της χρόνια.

Για την δύσκολη περίοδο που ήταν εθισμένη στο ποτό και έκανε την μια ανούσια σχέση μετά την άλλη, η Καίτη Φίνου είπε: «Μετά έκανα σχέσες ανούσιες. Εκεί ήταν το ποτό και επειδή δεν ήθελα να πάω με κάνεναν και έλεγα εντάξει μωρέ, ας κάνω μια σχέση να μην είμαι μόνη  μου. Κι έπρεπε να πιω για να πάω να κάνω έρωτα. Για να μείνει ένας άνθρωπος δίπλα μου, πως θα έμενε διαφορετικά».

Γιατί το έκανε αυτό όμως; «Για να μείνει ένας άνθρωπος δίπλα μου. Πως θα έμενε διαφορετικά; Ώσπου ήρθε η στιγμή που το ποτό με έφτασε σε ένα σημείο που γινόμουν ρεζίλι. Και μία δύο τρεις ξυπνάω ένα πρωί και λέω «τώρα το κόβω». Δεν ξέρω τι κλικ ήταν αυτό. Δεν ξέρω αν ο Θεός βοήθησε. Ειλικρινά όχι, απλά σταμάτησα το ποτό. Μου μύριζε και ο διπλανός μου που έπινε».

Πριν τις ανούσιες σχέσεις όμως, η Καίτη Φίνου είχε συνάψει δεσμούς με τον Στάθη Ψάλτη, τον Λευτέρη Πανταζή, αλλά και τον σημερινό σύζυγο της Πέγκυς Ζήνα, Γιώργο Λύρα: «Με τον Στάθη Ψάλτη κάθισα πέντε χρόνια αλλά θα έπρεπε να χωρίσουμε από τον δεύτερο χρόνο. Ο Στάθης είχε του κόσμου τις γυναίκες, αλλά με έβγαζαν ψεύτρα όλοι οι φίλοι και η… “αυλή” του!»

Μιλώντας για την σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή, είπε: «Με τον Λευτέρη πέρασα πολύ ήρεμες στιγμές. Και με πρόσεχε, και με φρόντιζε, αλλά τότε ήταν στο ανέβασμα του. Εντάξει, να έρχομαι δεύτερη το δέχομαι. Αλλά δεν το δεχόμουν μέχρις αυτού του σημείου. Του είχα πει πως αν δεν με πάρεις τηλέφωνο μέσα σε 24 ώρες εγώ θα πάω με άλλον. Δεν με πήρε, πήγα με άλλον και τελείωσε η σχέση σου με τον Λευτέρη. Το μόνο που μου έκανε ήταν ότι την άλλη μέρα πρωί πρωί με άφησε χωρίς σπίτι. Πήγε και πήρε τις προκαταβολές που είχε δώσει».

Τέλος, αναφερόμενη στον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα, είπε: «Ένα άλλο σπίτι που άφησα ήταν του Γιώργου του Λύρα. Όταν αρραβωνιαστήκαμε, πήραμε σαλόνια, κουζίνες, ψυγεία, μέχρι κουρτίνες. Τα πάντα! Όλα αυτά έμειναν στο σπίτι του Γιώργου. Κάποια πήγαν στο χωριό του, και κάποια άλλα στη μητέρα του. Εγώ όταν σηκώθηκα και έφυγα, πήρα μόνο τα ρούχα μου».

Ωστόσο ξεκαθαρίζει πως «το πρώτο διάστημα (της σχέσης) ήταν στο πλάι μου. Ξυπνούσα και έβλεπα δίπλα μου ένα τριαντάφυλλο ή ένα δαχτυλίδι. Με σήκωνε και έβλεπα ένα σαλόνι γεμάτο ρούχα. Ξέρεις πολλούς τους χαλάει το χρήμα».

Σήμερα, η Καίτη Φίνου μένει στο «Σπίτι του Ηθοποιού», και ελπίζει ο Άγιος Βασίλης να της φέρει ένα δικό της σπίτι έστω και με ενοίκιο.Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software