«Ταραχή» προκαλεί το 22χρονο νέο αμόρε του Λε-Πα

«Ταραχή» προκαλεί το 22χρονο νέο αμόρε του Λε-Πα
Φουλ ερωτευμένος είναι πάλι ο λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής. Σύμφωνα με τη Real News, η Χριστιάνα Καρνέζη, Σταρ Πελοποννησος 2013 του έχει κλέψει την καρδιά.

Η Χριστιάνα Καρνέζη αναδείχτηκε Miss Casino Rio τον Μάρτιο του 2013 και Β' Star Πελοπόννησος το Σεπτέμβριο του 2013. Αργότερα όμως και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου 2014, της δόθηκε ο τίτλος και το στέμμα της Star Πελοπόννησος, όπως προβλέπεται, λόγω της μη τήρησης του συμβολαίου και των όρων αυτού της προκατόχου της.

Η καταγωγή της είναι από την Κρήτη και τη Μάνη. Έχει σπουδάσει πληροφορική και μιλάει δυο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά, ενώ τις ελεύθερες ώρες της βρίσκει την ευκαιρία να αποδράσει στο γυμναστήριο και αν μείνει χρόνος, προτιμά να ακούει κλασική μουσική ή να διαβάζει. Είναι μόλις 22 ετών, με ύψος 1,75 μ. και αναλογίες 90-61-90.

Πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο νυχτερινό κέντρο Teatro, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Μαζί τους ήταν και ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, γνωστός από τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Κισμέτ».


Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software