Πέθανε ο «Ινδιάνος» παραλίγο συμπέθερος του ΓΑΠ

Πέθανε ο «Ινδιάνος» παραλίγο συμπέθερος του ΓΑΠ
Έφυγε από τη ζωή μια αυθεντική μορφή της λαϊκής αγοράς, ένας ντόμπρος, αντισυμβατικός βιοπαλαιστής με το παρατσούκλι «Ινδιάνος», ο Θανάσης Πατραμάνης, πατέρας της Πωλίνας Πατραμάνη, που αρραβωνιάστηκε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, γιο του Γιώργου Παπανδρέου.

Τον Θανάση Πατραμάνη τον γνωρίσαμε μαζί με όλη την Ελλάδα, από το συμπεθεριό με τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς η κόρη του, Πωλίνα, αρραβωνιάστηκε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια επεισοδιακή τελετή.

Ο γάμος δεν έγινε ποτέ
ή τουλάχιστον έτσι ανακοινώθηκε από τις οικογένειες Παπανδρέου και Πατραμάνη, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να έγινε κρυφά, λόγω της υπερβολικής δημοσιότητας που είχε πάρει η υπόθεση.

Όταν η είδηση του αρραβώνα της Πωλίνας με τον γιό του Γ. Παπανδρέου Ανδρέα, έγινε πρώτο θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ ο Θανάσης Πατραμάνης είχε δηλωσει: "Η κόρη μου είναι "Ινδιάνα", δεν μασάει. Πρόκειται για ένα κορίτσι που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις από τη μέρα που γεννήθηκε. Σπουδές, αθλητισμός, δουλειά, όλα μόνη της τα έχει καταφέρει, αν και η Πωλίνα είχε σωστές βάσεις από τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν. Για έναν τόσο ανεξάρτητο χαρακτήρα, το ότι θα παντρευτεί έναν Παπανδρέου, προς Θεού, δεν είναι θέμα εξασφάλισης. Όποιος τη γνωρίζει καταλαβαίνει αμέσως τι άνθρωπος είναι η κόρη μου", σημείωνε και δήλωνε χαρούμενος που παντρεύεται το παιδί του.

O Ανδρέαw Παπανδρέου junior βρίσκεται πλέον στη Νορβηγία, όπου ασχολείται ενεργά με τον βελονισμό και τις παραδοσιακές κινεζικές θεραπείες.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software