Η Γκούο Πέι δεν ήξερε ποια είναι η Ριάνα!

Η Γκούο Πέι δεν ήξερε ποια είναι η Ριάνα!
Έξω φρενών θα πρέπει να έγινε η Ριάνα όταν διάβασε τη δήλωση τής σχεδιάστριας, Γκούο Πέι, που την έντυσε στα κίτρινα στο περσινό Met Ball.

Η Κινέζα σχεδιάστρια μόδας δήλωσε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού New Yorker, ότι πριν ντύσει τη Ριάνα, με την κατακίτρινη τουαλέτα για το κόκκινο χαλί του Met Gala, δεν είχε ακούσει ποτέ κάτι για αυτήν και πως μούσα της είναι το 84χρονο μοντέλο Κάρμεν ΝτελΟρέφις. Δεν παρέλειψε να προσθέσει μάλιστα ότι «δεν μου αρέσει να δανείζω μεγάλα πράγματα σε διασημότητες».

Όμως, εκείνη η στιγμή, με τη Ριάνα να φοράει την κίτρινη τουαλέτα στο κόκκινο χαλί, εκτόξευσε τη φήμη της σχεδιάστριας στην παγκόσμια σκηνή της μόδας, συμβάλλοντας αναμφισβήτητα στο να πάρει μία θέση στο επίσημο πρόγραμμα υψηλής ραπτικής του Παρισιού, για πρώτη φορά, τον περασμένο Ιανουάριο.

Αλλά η Γκούο ενδιαφέρεται μόνο για τους πιστούς της πελάτες και όχι για τις διασημότητες. «Το να αλλάζω κάθε σεζόν την εμφάνιση των ρούχων μου για να ικανοποιήσω τους ευκαιριακούς πελάτες δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο δουλεύω», είπε στο περιοδικό. «Στόχος μου είναι να δημιουργώ κειμήλια που μία γυναίκα θα μπορεί να τα αφήσει στις επόμενες γενιές», πρόσθεσε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software