«Ο Έλβις πήρε σκόπιμα υπερβολική δόση»

«Ο Έλβις πήρε σκόπιμα υπερβολική δόση»
«Ο Έλβις Πρίσλεϊ πήρε σκόπιμα υπερβολική δόση χαπιών», υποστηρίζει ο ετεροθαλής αδερφός του David E. Stanley, στο βιβλίο με τίτλο «My Brother Elvis» που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 16 Αυγούστου, στην 39η επέτειο από τον θάνατο του «βασιλιά» του ροκ εν ρολ.

Η  μητέρα του David E. Stanley παντρεύτηκε τον πατέρα του Έλβις το 1960. Ο Stanley μετακόμισε στην Graceland όταν ήταν τεσσάρων ετών και όταν μεγάλωσε δούλευε για τον Πρίσλεϊ, σύμφωνα με την New York Daily News.

Ο Stanley γράφει ότι ο Έλβις του είχε δώσει μια δυσοίωνη προειδοποίηση δύο ημέρες πριν από το θάνατό του στις 16 Αυγούστου, του 1977 ότι την επόμενη φορά που θα έβλεπαν ο ένας τον άλλο, θα ήταν «σε ένα υψηλότερο επίπεδο».

Οι τελευταίες μέρες της ζωής του ήταν δραματικές. Δεν μπορούσε να πάει μόνος του ούτε στην τουαλέτα. Οταν η οικογένειά του βρήκε νεκρό τον Έλβις στην τουαλέτα του σπιτιού του, γύρω από το σώμα του υπήρχαν χάπια και σύριγγες,  γράφει στο βιβλίο του με τίτλο «My brother Elvis», ο Stanley.

Γράφει επίσης ότι ο τραγουδιστής είχε πάντα στις τσέπες του ναρκωτικά χάπια και πως πήρε σκόπιμα υπερβολική δόση. Μάλιστα σε ένα οικογενειακό τραπέζι αποκοιμήθηκε με το φαγητό στο στόμα και οι δικοί έτρεξαν να του το βγάλουν για να μην πνιγεί.

Ο Έλβις πέθανε στα 42 του από οξύ έμφραγμα το οποίο προκλήθηκε από την υπερβολική δόση ναρκωτικών.Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software