Πως γλύτωσε ο Λε-Πα από την «ομιχλώδη φυλακή»;

Πως γλύτωσε ο Λε-Πα από την «ομιχλώδη φυλακή»;
Μια απρόσμενη περιπέτεια έζησε στα ορεινά του όμορφου νησιού της Ικαρίας είχε ο δημοφιλής τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, μαζί με το νεαρό συνάδελφό του Arva (Γιώργο Αρβανίτη) και ένα κάμεραμαν.

Ο ερμηνευτής μίλησε στην εφημερίδα Espresso για το ατυχές περιστατικό που έζησε στο νησί, όταν στο δρόμο για ένα πανηγύρι όπου έπρεπε να πάνε για να τραβήξουν πλάνα για το νέο βιντεοκλίπ του Γιώργου Αρβανίτη στο οποίο συμμετείχε κι εκείνος, τους βρήκε πολύ δυνατή ομίχλη με αποτέλεσμα να φοβηθούν πολύ.

«Πηγαίναμε με ένα τζιπ στο χωριό Πέζι, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο , για να τραβήξουμε σκηνές από το πανηγύρι που γινόταν εκεί, ώστε να τις χρησιμοποιήσουμε στο βιντεοκλίπ ενός νέου τραγουδιού του Arva, στο οποίο συμμετέχω. Στον δρόμο για το χωριό πέσαμε σε ομίχλη, με αποτέλεσμα να γυρίζουμε γύρω γύρω πάνω στα βουνά, οδηγώντας σε χωματόδρομους. Τα χρειαστήκαμε…

Ευτυχώς, έπειτα από δυόμισι ώρες απίστευτης ταλαιπωρίας συναντήσαμε ένα βαν που οδηγούσε ένας ντόπιος, ο οποίος μας εξήγησε πως να βγούμε από την ομιχλώδη φυλακή μας» αναφέρει ο τραγουδιστής.
Powered by TUODY Software