Γ. Ζουγανέλης: «600 ευρώ παίρνει ο Μπέζος»

 Γ. Ζουγανέλης: «600 ευρώ παίρνει ο Μπέζος»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για το σόου για παιδιά που αναμένεται να παρουσιάσει στην κρατική τηλεόραση και αποκάλυψε την αμοιβή του Γιάννη Μπέζου για την εκπομπή «Μιλώντας για θέατρο», για την οποία πολλά ειπώθηκαν.

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» αναφέρθηκε στην επόμενη δουλειά που ετοιμάζει στην τηλεόραση: «Τηλεοπτικά θα κάνω ένα πρόγραμμα στην κρατική τηλεόραση που θα αφορά παιδιά και μόνο», ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Και πρόσθεσε: «Εμείς πάμε για μία παραγωγή μεγάλη. Ένα δίωρο σόου για να έχουν τα παιδιά λόγο. Δεν κοιτάμε τα λεφτά!».

Σχολίασε επίσης την δήλωση του συναδέλφου του Γιάννη Μπέζου («Η εκπομπή μου στην ΕΡΤ είναι ακριβή. Μου αξίζει!») σχετικά με την εκπομπή που παρουσιάζει στην δημόσια τηλεόραση «Μιλώντας για θέατρο» και το κόστος της παραγωγής της: «Ο Μπέζος εκτός από ένας εξαιρετικός ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που δεν ισορροπεί με τα καλά λόγια. Ερωτήθηκε από κάποιον για τα χρήματα που παίρνει. Λοιπόν θα σας πω εγώ... Ο Μπέζος παίρνει 600 ευρώ για την εκπομπή. Δεν είναι κανένα αρπακτικό!», τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software