Η πρώτη σέξι φωτογράφιση της κόρης του Λε-Πα

Η πρώτη σέξι φωτογράφιση της κόρης του Λε-Πα
Οι σέξι φωτογραφίες που ποστάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κόνι Μεταξά, κόρη του γνωστού λαϊκού βάρδου Λευτέρη Πανταζή, γίνονται άμεσα viral. Αυτό οδήγησε τους υπευθύνους του περιοδικού Down Town να της προτείνουν μια ημίγυμνη φωτογράφιση και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Τι λέει όμως ο διάσημος μπαμπάς της για αυτό; «Οι γονείς μου δεν πρόκειται να πουν κάτι γιατί είναι αρκετά προχώ τύποι. Ο πατέρας μου για παράδειγμα έχει αισθητική.

Ως πραγματικός καλλιτέχνης ξέρεις τι είναι κακό και τι είναι art. Και η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν είναι ούτε κακή, ούτε πρόστυχη. Είναι art και συνεπώς θα του αρέσει.

Στην Ελλάδα κρίνουν αυστηρά το διαφορετικό γιατί δεν μπορούν να το φτάσουν» δήλωσε η Κόνυ Μεταξά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα λέει στη Φανή Πλατσατούρα για την επέμβαση που έκανε πρόσφατα στο στήθος της.

«Δεν νιώθω sex symbol, ωραία ή εντυπωσιακή. Νιώθω καραγκιόζης. Συνήθως γελάω με αυτούς του τίτλους, ύστερα τους μεταφράζω και τους στέλνω στους φίλους μου στο εξωτερικό. Να φανταστείς οι καθηγητές μου στην Αμερική μου έβαζαν τις φωνές επειδή δεν μπορούσα να παίξω σέξι ρόλους. Έχω άπειρες ανασφάλειες και σίγουρα δεν είμαι η cool γκόμενα. Τα φαινόμενα απατούν. Έχω μάθει όμως το μειονέκτημά μου να το κάνω προτέρημα.

Για παράδειγμα, το καλοκαίρι έφτιαξα το στήθος μου για να νιώθω καλύτερα. Τέλειο δεν είναι; Ο πλαστικός μου λέγεται Ανδρέας Τρομαρόπουλος και είναι θρησκεία. Δεν άλλαξα ουσιαστικά νούμερο, απλώς έκανα ανόρθωση στήθους. Από τότε θέλω να το βγάζω συνέχεια φωτογραφίες. Αφού το έφτιαξα, γιατί να μην το χαρώ;»

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software