Φόρεσε ζουρλομανδύα και ξύπνησε στο νοσοκομείο

Φόρεσε ζουρλομανδύα και ξύπνησε στο νοσοκομείο
Ο ελληνικής καταγωγής ταχυδακτυλουργός Κρις Έιντζελ (κατά κόσμο Χριστόφορος Σαραντάκος) κατά την εκτέλεση ενός κόλπου βρέθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα. «Θυμάμαι ότι είχα πάρει θέση να φορέσω τον ζουρλομανδύα και να με σηκώσουν στο αέρα. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι όταν ξύπνησα και γύρω μου βρίσκονταν άνθρωποι που μου έβαζαν βελόνες στα χέρια, είχα καλώδια στο στήθος μου και κρύες πετσέτες πάνω στο σώμα μου. Δεν ήξερα τι μου συνέβη. Η όλη κατάσταση ήταν σουρεαλιστική», δήλωσε ο 49χρονος ταχυδακτυλουργός.

Όπως είπε, οι γιατροί ήθελαν να τον κρατήσουν στο νοσοκομείο για περεταίρω παρακολούθησh όμως αυτός είχε άλλα σχέδια.

«Αρνήθηκα να το κάνω αυτό. Ήθελα να γυρίσω πίσω στη σκηνή, στους θεατές μου γιατί αισθάνθηκα σα να τους έχω απογοητεύσει αφού είδαν μόνο 15 λεπτά από την παράστασή μου», τόνισε. Και συνέχισε: «Έπρεπε να υπογράψω ότι δεν ευθύνονται αυτοί εάν μου συμβεί κάτι, γιατί θα παραβίαζαν το πρωτόκολλό τους. Τελικά άκουσα τους γιατρούς και την επόμενη μέρα μου είπαν ότι αιτία της λιποθυμίας μου ήταν η έλλειψη ύπνου και φαγητού καθώς και η αφυδάτωση».

Το βράδυ του Σαββάτου επέστρεψε στη σκηνή, όπου ολοκλήρωσε το επιτυχημένο του κόλπο διαφυγής από τον ζουρλομανδύα. «Αισθάνομαι μια χαρά και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στη σκηνή», τόνισε ο Έιντζελ.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software