Ερωτικά ρεκόρ για το Βιβλίο Γκίνες

Ερωτικά ρεκόρ για το Βιβλίο Γκίνες
Η γερμανική εφημερίδα "Bild" κατέγραψε και συγκέντρωσε μερικά πολύ ενδιαφέροντα ρεκόρ που σχετίζονται με το σεξ και δίνουν υλικό για σκέψη.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μία γυναίκα μπορεί μέσα σε μία ώρα να έχει… 163 οργασμούς, ενώ ένας άνδρας μέσα σε 180 δευτερόλεπτα μπορεί να φθάσει στην κορύφωση… 16 φορές. Ένα ζευγάρι έκανε σεξ για 15 συνεχόμενες ώρες ενώ το φιλί με την μεγαλύτερη διάρκεια έφθασε τις 58 ώρες.

Και για όσους το μέγεθος μετράει, το μακρύτερο ανδρικό μόριο έχει μήκος 48 εκατοστά...

Ας δούμε τα στοιχεία που παρουσίασε η Bild

- Γυναίκα - ηφαίστειο
Ούτε έναν ούτε δύο αλλά 163 οργασμούς κι όχι μέσα σ΄έναν χρόνο, αλλά σε μία ώρα είχε μία Αμερικανίδα! Αυτό έδειξε έρευνα των Αμερικανών επιστημόνων William Hartmann και Marylin Fithian στην οποία συμμετείχαν περίπου 700 άτομα.

- Πρωταθλητής στους οργασμούς
Ένας άνδρας που συμμετείχε στην ίδια μελέτη είχε 16 οργασμούς μέσα σε 180 δευτερόλεπτα. Η εφημερίδα δεν διευκρινίζει αν το πέτυχε με την ίδια ή με διαφορετικές παρτενέρ, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει το μυθικό ρεκόρ του Γιάννη Σπαλιάρα που έχει «τακτοποιήσει» 4000 γυναίκες (μέχρι το 2016, από κει και πέρα δεν υπάρχουν στοιχεία) ή τις επιδόσεις του Πέτρου Τατσόπουλου που έχει «πάει με τη μισή Αθήνα».

- Η μεγαλύτερη σε διάρκεια σεξουαλική πράξη
Πόσο μπορεί κανείς να αντέξει στο σεξ; Σύμφωνα με την Βρετανή σεξολόγο, καθηγήτρια Βέρνον Κόλμαν, ένα ζευγάρι κατάφερε να κάνει σεξ επί 15 ώρες.

- Το φιλί με την μεγαλύτερη διάρκεια

Τα χείλη δύο συντρόφων στην Ταϊλάνδη, έμειναν κολλημένα επί 58 ώρες, 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

- Το αρχαιότερο πορνό
Η αργεντίνικη «El Sartorio» θεωρείται η αρχαιότερη ταινία (ασπρόμαυρη βεβαίως). Γυρίστηκε το 1907. Τρεις νεαρές γυναίκες κολυμπούν γυμνές σε ποτάμι αφήνοντας την ανδρική φαντασία να καλπάσει.- Το μεγαλύτερο και το πιο μικρό ανδρικό μόριο
Σχεδόν μισό μέτρο είναι το πέος του Μεξικανού Roberto Esquivel Cabrera. Συγκεκριμένα 48 εκατοστά. Κι όταν έφθανε σε στύση, άγγιζε το... γόνατό του. Το μικρότερο πέος σε στύση είναι μόλις ένα εκατοστό. Ο κάτοχός του προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.


- Τα πιο βαριά γυναικεία στήθη
Τα διαθέτει η Αμερικανίδα πορνοστάρ Anne Hawkins-Turner. O κάθε μαστός της ζυγίζει 30 κιλά.


- Η μακρύτερη εκτίναξη

Σε διαγωνισμό στη Δανία, ο Horst Schultz έφθασε σε κορύφωση και το σπέρμα του εκτινάχθηκε σε απόσταση 5,7 μέτρων.
Powered by TUODY Software