Έτοιμοι για γάμο και παιδί Μανού Τσάο – Κλέλια Ρενέση;

Έτοιμοι για γάμο και παιδί Μανού Τσάο – Κλέλια Ρενέση;
Η σχέση του Γάλλου τραγουδιστή Μανού Τσάο με την Ελληνίδα ηθοποιό Κλέλια Ρένεση μετρά πάνω από δυο χρόνια και ίσως έχει φτάσει η στιγμή να προχωρήσει σε άλλο επίπεδο. Δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου αναφέρουν πως η σύντροφος του διάσημου μουσικού είναι έγκυος και ετοιμάζονται να παντρευτούν. 

Το γαλλικό περιοδικό «Babies and Stars»,σε χθεσινό του δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μανού Τσάο θα γίνει πατέρας από τη μακροχρόνια σχέση του, καθώς σε ρομαντικό δείπνο του ζευγαριού, κοντά στο σπίτι του τραγουδιστή στις 28 Μαΐου, η Κλέλια εθεάθη με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται το περιοδικό, η ηθοποιός, δεν έπινε κρασί ή κάποιο άλλο αλκοολούχο ποτό, αλλά μόνο νερό, γεγονός το οποίο ενισχύει τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Ο εκπρόσωπος του Manu Chao, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες δήλωσε «πως δεν απαντά σε ερωτήσεις για την προσωπική ζωή του Manu».

Πριν μερικές ημέρες, οι Sun-Times της Γαλλίας, ανέφεραν πως το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί. Πηγή φέρεται να είπε στο περιοδικό πως είδε τον Μανού και την Κλέλια, να αγοράζουν μαζί μονόπετρο από γνωστό κοσμηματοπωλείο.

Στο ίδιο περιοδικό μιλά και φίλος του τραγουδιστή (χωρίς να αναφέρεται το όνομα του) ο οποίος υποστηρίζει πως ο  55χρονος είναι πολύ ερωτευμένος με την Κλέλια και η σχέση τους είναι πολύ αρμονική.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software