Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 2 ως δεύτερος παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 2 ως δεύτερος παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιανός αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την Acun Medya και ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο. Μιλώντας στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο κ. Λιανός μίλησε για όσα θα συμβούν στο Survivor 2, είπε ότι πήρε τη γνώμη του Σάκη Τανιμανίδη για το νέο επαγγελματικό του βήμα και τόνισε ότι το άγχος του τώρα που θα βρίσκεται μακριά είναι η επικοινωνία με τα δύο παιδιά του.

Είπε: «Το έμαθα πολύ πρόσφατα, μια δυο μέρες. Περίμενα να πάρω το τελικό OK από την Acun Medya και ετοιμάζω βαλίτσες. Το μεγάλο μου άγχος ήταν να αφήσω πίσω τα παιδιά μου και ο τρόπος επικοινωνίας. Είμαι πολύ κολακευμένος για το γεγονός ότι σκέφτηκαν εμένα να πάω εκεί να βοηθήσω και τον Σάκη, να βοηθήσω να βγει όλο αυτό το μεγάλο πρότζεκτ. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω στο νούμερο ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση».

Και συνέχισε: «Ο Σάκης ήταν από τους πρώτους που μίλησα, ζήτησα τη γνώμη του γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω αρκετά για επαγγελματικά θέματα. Τον ρώτησα "εσύ στη θέση μου θα το έκανες"; Είναι ένα πρότζεκτ που έχει συνδυαστεί με το πρόσωπο του Σάκη Τανιμανίδη. Εγώ θα καλύψω ένα μικρό κομμάτι του Survivor, γιατί είναι μεγαλύτερο από το περσινό και να είναι και αυτός ξεκούραστος, να δώσω κι εγώ τη δική μου νότα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα πάει υπέροχα».

 «Εγώ πιστεύω ότι είμαι μια μικρή τονωτική ένεση όσον αφορά και στην ξεκούραση του Σάκη και την αλλαγή προσώπων. Θεωρώ ότι όταν ένας τηλεθεατής βλέπει έξι μήνες μια συγκεκριμένη εικόνα, φαντάζομαι ότι θα του αρέσει και μια μικρή εναλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν και στην Τουρκία. Φεύγω την Τρίτη», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software