Ξέσπασε η Λίτσα Πατέρα: «Έγραψαν ότι έχω καρκίνο»

Ξέσπασε η Λίτσα Πατέρα: «Έγραψαν ότι έχω καρκίνο»

Την πολύ αθώα ερώτηση "Τί κάνεις;" έκανε η Φαίη Σκορδά στην Λίτσα Πατέρα, και δέχτηκε τις διευκρινίσεις σε έντονο ύφος της γνωστής αστρολόγου για δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία της.

Σύμφωνα με όσα έγραψε προ ημερών ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του, η αστρολόγος διαγνώστηκε με όγκο στο στήθος και άμεσα υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

"Επειδή με ρωτάς πως είμαι και επειδή έχω κάποιο λόγο να πω κάποια πράγματα, θα μου επιτρέψεις. Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουν γραφτεί στα sites αναληθή πράγματα, δύσκολα. Δεν νοσηλεύτηκα ποτέ στον Ευαγγελισμό, δεν έκανα ποτέ αφαίρεση και δεν έχω καρκίνο.

Είναι πολύ κακό αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Έχω πρόσφατες εξετάσεις, έκανα τώρα κάτι εξετάσεις. Να το αποσύρετε γιατί ίσως να τα πούμε αλλιώς.

Με την υγεία των ανθρώπων δεν παίζουν. Λοιπόν συγγνώμη αλλά είμαι πάρα πολύ καλά. Με παίρνουν φίλοι και γνωστοί και με ρωτούν: “Τι έχεις Λίτσα μου; Τι έπαθες;” Είναι πολύ σοβαρά αυτά τα πράγματα για να λέγονται έτσι, χωρίς να υπάρχει τίποτα απολύτως".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software