Οι πιο σέξι γυναίκες του 2018 (κατά το περιοδικό Maxim)

Οι πιο σέξι γυναίκες του 2018 (κατά το περιοδικό Maxim)

Το περιοδικό Maxim είναι από εκείνα που βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες για να δημοσιεύουν φωτογραφίες πανέμορφων γυναικών με στοιχειώδη περιβολή, πράγμα που ελάχιστους χαλάει. Κάθε χρόνο επιλέγει τις πιο hot γυναίκες της χρονιάς και για το 2018 η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη ήταν η Kate Upton, και δικαιολογημένα.

Σήμερα το περιοδικό κοινοποίησε την κατάταξή του και σε άλλες κατηγορίες. Αναλυτικότερα:

Στην κατηγορία The Bombshells με τα πιο όμορφα μοντέλα, πρώτη φιγουράει η Gigi Hadid (ακολουθούν η αδερφή της Bella και η Kendal Jenner).

Στην κατηγορία The Divas με τις ποπ ντίβες, πρώτη συναντάμε την τραγουδίστρια Demi Lovato (ακολουθούν Selena Gomez και Cardi B).

Στην κατηγορία The Screen Sirens με τις ηθοποιούς, στο Νο1 είναι η Alicia Vikander (δεύτερη η Gal Gadot και τρίτη η Margot Robbie).

Στην κατηγορία The Funny Girls με τις κυρίες που μας κάνουν να γελάμε είτε στα social media, είτε στην τηλεόραση, αδιαμφισβήτητη νικήτρια η Chrissy Teigen.

Τέλος στην κατηγορία The Power Players με γυναίκες που έχουν ισχυρή παρουσία στην κοινωνία ή τον χώρο των επιχειρήσεων, πρώτη βλέπουμε την Amal Clooney (δεύτερη η Meghan Markle και τρίτη η Kim Kardashian).

Powered by TUODY Software