Ο Φώτης Μεταξόπουλος ετοιμάζει... οικογενειακό μιούζικαλ με θέμα την ζωή του

Ο Φώτης Μεταξόπουλος ετοιμάζει... οικογενειακό μιούζικαλ με θέμα την ζωή του

Ο χορευτής, χορογράφος και σκηνοθέτης Φώτης Μεταξόπουλος πέρασε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, μετά το διπλό εγκεφαλικό που υπέστη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο είναι έτοιμος να ανεβάσει ένα μιούζικαλ με θέμα την ζωή του, στο οποίο θα πάρουν μέρος τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του, από τον γιο του Πάνο έως τα εγγόνια του, όπως εξομολογήθηκε στην «Espresso»,

«Είμαι εντελώς καλά και ετοιμάζω ένα μιούζικαλ με θέμα τη ζωή μου. Νιώθω δυνατός και θέλω προτού οι δυνάμεις μου με εγκαταλείψουν να το ανεβάσω στο θέατρο» δήλωσε.

Ο χορογράφος έχει υπογράψει τις περισσότερες κινηματογραφικές και θεατρικές επιτυχίες της «χρυσής» εποχής των δεκαετιών '60 και '70.

«Δούλεψα με όλους. Με τον Τόλη, τη Ζωίτσα, με την Αλίκη, τον Παπαμιχαήλ, τη Μάρθα, με τον Βουτσά και τη Βρανά. Με όλους. Και μου λείπουν πολύ. Αυτό με έκανε να έχω ετοιμάσει εδώ και μήνες ένα μιούζικαλ που θα αναφέρεται στη ζωή μου και μέσα από εκεί θα περνούν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές με τους οποίους συνεργάστηκα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ωστόσο, ξέρετε ποια θα είναι η έκπληξη; Σε αυτό το μιούζικαλ θα χορεύουν και θα παίζουν τα έξι μέλη της οικογένειάς μου. Τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου».

Όταν ρωτήθηκε για το αν αυτό το μιούζικαλ θα παρουσιαστεί τον επόμενο χρόνο, ήταν απόλυτος: «Οχι! Θα ανέβει αυτή τη χρονιά, το ερχόμενο φθινόπωρο, εκτός απροόπτου πάντα. Ηδη το προετοιμάζουμε με πολλές λεπτομέρειες και μέσα από αυτό το μιούζικαλ θα πούμε πολλά πράγματα για τις παλιές ταινίες και παραστάσεις, θα δείξουμε πράγματα που γίνονται επί σκηνής, αλλά και στα παρασκήνια, περιστατικά από γυρίσματα, αλλά και αυτά που γίνονταν πίσω από τις κάμερες. Νομίζω θα είναι και συγκινητικό και θα εμπεριέχει όλες τις μεγάλες στιγμές που έζησα στον κινηματογράφο».

Όσο για την ιδέα να λάβουν μέρος στην παραγωγή σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειάς του, ο Φώτης Μεταξόπουλος σχολίασε: «Αν βρεθείτε στο εξωτερικό, θα διαπιστώσετε ότι τα τελευταία χρόνια το θέατρο γυρίζει σε σημαντικές στιγμές του παρελθόντος. Σε αυτές τις παραστάσεις πρωταγωνιστούν κυρίως ολόκληρες οικογένειες».

Powered by TUODY Software