Δεν θα φάει κουφέτα ο ΓΑΠ. Χώρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου junior

Δεν θα φάει κουφέτα ο ΓΑΠ. Χώρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου junior

Τελικά δεν ευόδωσε ο πολυσυζητημένος αρραβώνας του Ανδρέα Παπανδρέου junior με την Πωλίνα Πατραμάνη. Αν και όλοι στην οικογένεια ανέμεναν να μάθουν πως θα φάνε… κουφέτα από τον εγγονό του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, τελικά, όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, ήρθε η μεγάλη ανατροπή στη ζωή τους, ο χωρισμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι ύστερα από πολύχρονη σχέση αποφάσισε από κοινού να βάλει οριστικά τέλος, αφού η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της. Οι δρόμοι τους χώρισαν και τόσο ο Ανδρέας όσο και η Πωλίνα, περνούν μια περίοδο απομόνωσης, αποφεύγοντας κοινούς φίλους, διατηρώντας όμως καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου junior σπούδασε Κοινωνιολογία στη Σουηδία και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον βελονισμό και μάλιστα διδάσκει μελισσοβελονισμό στην Κρήτη. Η Πωλίνα Πατραμάνη έχει δημιουργήσει μια σειρά χειροποίητων οργανικών καλλυντικών με την ονομασία Melilotus από τον μελίλωτο, που συγκαταλέγεται στα χαρακτηριστικά φαρμακευτικά φυτά της Κρήτης. Ο αρραβώνας τους κράτησε τέσσερα χρόνια.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software