Χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου ο Ρόμπερτ ντε Νίρο

Χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου ο Ρόμπερτ ντε Νίρο

Ο 75χρονος ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο και η 63χρονη σύζυγός του Γκρέις Χαϊτάουερ «δεν ζουν πλέον μαζί» σύμφωνα με το Page Six.

Αναφέρεται επίσης πως το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, τον 20χρονο Έλιοτ και την 6χρονη Έλεν, αναμένεται να ανακοινώσει δημοσίως τον χωρισμό του μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο εμφανίστηκε την Δευτέρα σε εκδήλωση του MoMa στη Νέα Υόρκη χωρίς την σύζυγό του.

Μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό People πως οι δυο τους ζουν πλέον χωριστά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997, αλλά δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Ντε Νίρο είχε καταθέσει πάλλι αίτηση διαζυγίου. Τελικά δεν προχώρησε η διαδικασία, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε, ανανεώνοντας μάλιστα τους γαμήλιους όρκους του το 2004.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν δημοσιοποιεί λεπτομέρειες για την σχέση του με την Γκρέις, αλλά και οι δυο τους πιστεύουν πως ο αυτισμός του γιου τους Έλιοτ, συνδέεται με τα εμβόλια.

Εξηγώντας πως ο γιος του «άλλαξε μέσα σε μια νύχτα» αφότου εμβολιάστηκε ως παιδί, ο Ρόμπερτ είχε δηλώσει στο Today το 2017: «Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα για ορισμένα άτομα που είναι πιο ευαίσθητα. Κανείς δεν φαίνεται να θέλει να το αντιμετωπίσει αυτό ή λένε πως είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα».

Ο διάσημος ηθοποιός είχε δώσει κάποιες συμβουλές για τον γάμο στην Independent το 2014: «Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως όταν είσαι παντρεμένος, είναι πιο εύκολο να μην έχεις παιδιά αν πρόκειται να χωρίσεις – κάνει πιο εύκολη τη ζωή».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software